Ana SayfaÜnlülerMehmet Ali Erbil: Çocuğu olan kadınlar evlenmem!

İlgili Postlar

Mehmet Ali Erbil: Çocuğu olan kadınlar evlenmem!

Mehmet Ali Erbil: Çocuğu olan kadınlar evlenmem! Mehmet Ali Erbil, verdiği röportajda çarpıcı açıklamalara imza attı. Erbil, daha önce yaptığı evliliklerinin yürümemesinin nedenlerinden, yeni evlilik düşüncesi ve aşk hakkındaki düşüncelerine kadar samimi açıklamalarda bulundu. Posta’dan Oya Çınar’a röportaj veren Mehmet Ali Erbil’in çarpıcı açıklamalarından önemli satır başları şu şekilde:

Mehmet Ali Erbil’den ‘homoseksüel’ iddialarına yanıt!

Hep güzel kadınlarla birlikte oluyorum

Güzel kadınlarla birlikte oluyorum. Arada bir iki tane olmuştur çok güzel olmayan. Gerçi artık o da olmuyor. Güzel olmayanlar zaten onlarla birlikte olmadığım için hakkımda homoseksüel dedikodusu çıkarıyorlar. Bu riski bile alıyorum yani düşün.

Mehmet Ali Erbil kimdir?

Hayatımda cinsellik çok önemli

Hayatımda cinsellik çok önemli. Neticede hayvansal güdüler bunlar. Uzun zamandır aşk yok hayatımda. Aşk kolay değil öyle. Başta güzel bir his oluyor. Ama sonra hemen, yemek yiyişinden, sigara içmesinden, rakı içmesinden nem kapıyorum. Zaten nefret ederim rakı içen kadından. Hiçbir eşim de içmezdi. Eşlerimle de hiç hadi akşam yemeğinde bir kadeh şarap içelim demezdik.

Çocuk sahibi olmasın

Yeniden evlenirseniz nasıl bir kadın olur?

Büyük konuşmayayım ama çocuk sahibi olmasın. Benimkiler bana yeter. Bu yaşımdan sonra bir de çoluk çocukla uğraştırmasın beni. Benden olabilir ama o ayrı. Bugün evlensem yine çocuk yaparım. Ama aşk başka bir konu. O zaman işler değişiyor. Dediğin lafları yiyebilirsin de. Normalde hiç beğenmeyeceğim bir kadına da aşık olabilirsin. Belki kadın pavyondan çıkacak tövbe yarabbi. Bilemeyiz. Ama kendini beğenmiş, sonradan görme bir kadın olmasın. Güldürmeyi hep benden beklemesin, o da beni güldürsün.

Çocuklardaki savunma iç güdüsü sanırım

Yasmin erkek arkadaşıyla tanıştırsa asla bozulmam. Çünkü ben çok tanıştırdım onlarla. Ama Yasmin hiç kabullenmiyor benim tanıştırdıklarımı. Ali Sadi hele, gördüğünde, “Gel tanış oğlum” diyorum. “Ne tanışacağım 100 taneden biri işte” diyor. Yasmin bazen hakaret de ediyor, münakaşaya giriyor. Çocuklardaki savunma iç güdüsü sanırım.

Şov dünyasının önemli isimlerinden ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, Posta’ya verdiği röportaj ile dikkat çeken açıklamalara imza attı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler