Ana SayfaÜnlülerMehmet Akif Alakurt'tan 'Adanalı' izleyicilerine ağza alınmayacak küfür!

İlgili Postlar

Mehmet Akif Alakurt’tan ‘Adanalı’ izleyicilerine ağza alınmayacak küfür!

Ünlü oyuncu Mehmet Akif Alakurt, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile şoke etti. Alakurt, bir takipçisinin attığı küfürlü mesajı, şaşırtan bir yorumla paylaştı. Ünlü oyuncu, paylaşımında Adanalı dizisi izleyici kitlesini hedef alarak “Yüzde 70’i böyle o….. çocuklarından ibaret bir kitledir.” şeklinde bir yorum ile paylaştı. Detaylar haberimizde…

Mehmet Akif Alakurt’un Son Hali Görenleri Şaşırtıyor!

Adanalı dizisinin Maraz Ali’sinden küfürlü paylaşım

Adanalı dizisi ile hafızalarda yer edinen ünlü oyuncu Mehmet Akif Alakurt, sosyal medya hesabından çok tepki alacak bir paylaşımda bulundu. Alakurt, kendisine küfürlü bir mesaj atan takipçisinin “Yavuz Komiser seni s..sin” şeklindeki mesajını, paylaşımının açıklama kısmına “Yüzde 70’i böyle o….. çocuklarından ibaret bir kitledir Adanalı seyircisi. Tanışın diye paylaşıyorum mesajını hesabından yayınlayarak ” yazarak paylaştı.

Siz severek izlediniz, ben pişman oldum

Mehmet Akif Alakurt, yıllar önce sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımda “İş sormayın bana… Oyunculuk mesleğini bıraktım. Oynadığım karakterler de meslekle beraber ekranda kaldı benim için” yazmıştı. Geçtiğimiz aylarda ise, Oktay Kaynarca ile birlikte başrollerini paylaştığı Adanalı dizisi ile ilgili duyuru yaparak “Adanalı fanlarına duyuru!.. sizin severek izlediğiniz bu dizi, benim oynadığım için pişman olduğum tek iştir.” diyerek oyunculuk hayatına son verdiğini açıklamıştı.

Adanalı dizisinde canlandırdığı Maraz Ali karakteri ile ilgili gelen olumlu yorumlara kıza Mehmet Akif Alakurt, “Bunlar daha uyanamadı. Maraz Ali’nin kendi içlerindeki zibidi olduğuna uyanamadıkları gibi bir de kendileriyle eğleniyorlar. Küçülüyorsunuz TC gençleri.” şeklinde şoke eden bir yorum yazmıştı. Mehmet Akif Alakurt’un bu sözlerine ‘Kurtlar Vadisi’ fanı olan gençler kızmış ve “Bu kadar nankörlük görmedik. Aşağıladığın o Türk gençleri sayesinde milyonlar kazandın. Tüm türkiye’de hatta, başka ülkelerde de tanındın. Hadsiz. Bizim katımızda değil, küçülmek yerin dibindesin artık. Rezalet Alakurt” yorumlarında bulunmuşlardı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler