Ana SayfaÜnlülerMeghan Markle ve Prens Harry geri adım mı atıyor?

İlgili Postlar

Meghan Markle ve Prens Harry geri adım mı atıyor?

Meghan Markle ve Prens Harry geri adım mı atıyor? Kraliyetten ayrılma süreçlerini anlattıkları belgesel ile İngiltere’de beklenemedikleri kadar büyük tepki gören Meghan Markle ve Prens Harry herkesi şoke eden bir karar verip, Kraliyet ailesi ile görüşmek istediklerini ve özür dileyeceklerini söylediler.

Netflix'in İngiliz Kraliyetini Altüst Edecek Yepyeni 'Harry ve Meghan' Belgeselinin İlk Üç Bölümü Yayınlandı!

Prens Harry ve Meghan Markle çiftinin dijital platformda yayınlanan belgeselinden sonra yükselen tansiyonu düşürmek için Kraliyet ailesi ile bir araya gelecekleri öne sürülen iddialardan birisiydi.

The Sunday Times’ın haberine göre Sussex çifti, Kraliyet ailesinden özür dilemek için bir görüşme planlıyor.

Prens Harry ve Meghan Markle Netflix'ten aldığı para dudak uçuklattı

 

Belgesel Kraliyet ailesi hakkında ırkçılık suçlaması, İngiliz Milletler Topluluğu’nun İngiltere sömürgesi olarak lanse edilmesi ve özellikle Meghan Markle’ın gösterişli reverans esprisi belgesele verilen tepkilerin yoğunlaştığı noktalar.

Meghan Markle ve Prens Harry hakkında İngilizlerin fikri değişmedi:  Sevmiyorlar - Son Dakika Magazin Haberleri | N-Life

 

Ünlü çift, bir süre önce Robert F. Kennedy İnsan Hakları örgütü tarafından verilen “Irkçılıkla Mücadele” ödülünü aldı. Bu ödülü kabul etmeleri, Kraliyet sarayında yaşandığı
iddia edilen sistematik ırkçılığın doğru olduğu ve doğruluğunu onayladıkları şeklinde yorumlandı.

Bu da aslında Harry’nin babası Kral Charles ve tahtın varisi ağabeyi Prens William için oldukça sıkıntılı bir durum. Saray, konudan rahatsız olsa da ödül ve ödülün etrafında oluşan dedikoduların çok sözü edilmedi.

Meghan Markle ve Prens Harry kraliyet ailesiyle görüşmek istiyor - 5

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler