Ana SayfaKültür ve SanatMüzikMegastar Tarkan Albümü Dijital Ortamda Çıkacak

İlgili Postlar

Megastar Tarkan Albümü Dijital Ortamda Çıkacak

Türkiye’nin en çok sevilen sanatçılarından bir tanesi olan ve Megastar olarak bilinen Tarkan, Türkiye’de özel bir operatör ile işbirliğine gitti. Özellikle önümüzdeki günlerde Tarkan tarafından çıkarılacak olan albümün ilk kez online dijital platformlarda yer alacağı ve ardından satış noktalarında satışa çıkacağı belirtildi.

Tarkan tarafından yapılan bu anlaşma özellikle dijital platformları geldiği nokta açısından oldukça önemsenirken konu ile ilgili gündemde yer alan haberlerde özellikle korsana karşı önlem alabilmek adına böyle bir çözüme gidildiği ifade edildi.

Reklam Anlaşması Yapıldı

Konu ile ilgili paylaşılan birliklerde sadece albüm için değil yeni reklam çalışması için de Tarkan ile anlaşmanın sağlandığı belirtildi. Bu kapsamda Fizy’nin yeni reklam çalışmalarında reklam yüzü olarak Tarkan yer alacak.

Aynı zamanda yine anlaşmanın bir devamı olarak Tarkan yaz aylarında Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’nde konserlerine devam edecek. Tarkan’ın yaptığı anlaşmanın oldukça yüksek bedeller karşılığında gerçekleştiği tahmin edilirken yapılan paylaşımlarda bu konuda detaylar paylaşılmadı.

Bugüne kadar benzer bir anlaşmaya çok sık rastlanmazken özellikle Tarkan ile özel müzik platformu arasında yapılan bu anlaşmanın nasıl bir tepki alacağı ve dinleyenler tarafından nasıl karşılanacağı merak ediliyor. Özellikle anlaşmanın sonuçlarının iyi olması, bu konuda farklı sanatçıların da benzer anlaşmalar yapmasını sağlayabilir. Konuyla ilgili paylaşılan bu bilgiler sonrasında Tarkan’ın yeni albümü de heyecan yarattı. Bu bakımdan konuyla ilgili paylaşımlar da son günlerde artmış durumda.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler