Ana SayfaKültür ve SanatMüzikMavi Gri'nin Yeni Single'ı "Sonbaharda" Tüm Dijital Platformlarda Yayında...

İlgili Postlar

Mavi Gri’nin Yeni Single’ı “Sonbaharda” Tüm Dijital Platformlarda Yayında…

Sevilen müzik gruplarından Mavi Gri, “Sonbaharda” isimli yepyeni şarkısını 20 Kasım Cuma günü Avrupa Müzik markasıyla dinleyicilerin beğenisine sunuyor. İşte Detaylar..

Mavi Gri’nin Yeni Single’ı “Sonbaharda” Tüm Dijital Platformlarda Yayında…

Etkileyici sözleri ve sounduyla müzikseverlerde duygu bütünlüğü yaratan “Sonbaharda”yı Mehmet Akif Altan, kaleme aldı. Kırgınlık ve bir o kadar çaresizlik duygusunun hissedildiği çalışmanın müziği de Mehmet Akif Altan’a, ait. Dinleyicilerin ilk anda kendilerinden bir parça yakalayacakları “Sonbaharda”nın düzenlemesi ise Engincan Onar, imzası taşıyor.

Mavi Gri’nin Yeni Şarkısı  “Sonbaharda” Ezber Bozacak!

Müzik serüvenine 2016 yılında “Ben Sende Yandım” isimli çalışmasıyla başlayan Mavi Gri, “Papatyalar” ve “Odamda Hayalin Saklı” isimli şarkılarının ardından 2018 yılında “İlkyaz Yağmuru” isimli ilk albümünü müzikseverlerin beğenisine sundu. 2020 yılında “O Ben Olamam” ve “Altüst Olmuşum” isimli şarkılarını sevenleriyle buluşturan grup, şimdi de “Sonbaharda” isimli yepyeni şarkısının heyecanını yaşıyor.

Mavi Gri'nin Yeni Single'ı "Sonbaharda"
Mavi Gri’nin Yeni Single’ı “Sonbaharda”

 Bu Cuma Müzikseverler İle Buluşuyor…

Türkiye’nin birçok festivali ve çeşitli mekanlarında sahne alan Mavi Gri; vokal ve ritim gitarda Akif Alkan, elektrik gitarda Yusuf Kurtucu, davulda Halef Binici’den oluşuyor. Grubun prodüktörlüğünü ise Engincan Onar yürütüyor.

Mavi Grinin yepyeni hit’i “Sonbaharda” tüm dijital platformlar ve radyolarda yerini aldı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler