Ana SayfaKimdirMasterChef Sergen Özen Kimdir?

İlgili Postlar

MasterChef Sergen Özen Kimdir?

MasterChef 2021 Türkiye’de 16’ncı yarışmacı olarak ana kadroya giren Sergen Özen Kimdir? Sergen Özen Kaç Yaşında? Sergen Özen Ne Zaman Doğdu? Sergen Özen Nerede Doğdu? Sergen Özen Aslen Nerede? Sergen Özen Hangi Burç? Sergen Özen hakkındaki herşey Kimdir yazımızda. İşte MasterChef Sergen Özen…

Sergen Özen Kaç Yaşında? Sergen Özen Ne Zaman Doğdu? Sergen Özen Nerede Doğdu? Sergen Özen Aslen Nerede? Sergen Özen Hangi Burç?

3 Mart 1996 tarihinde Tekirdağ’ da dünyaya gelen Sergen Özen, 25 yaşındadır. Aslen de Tekirdağ’lı olan Sergen Özen, Balık burcudur.

 

MasterChef Sergen Özen Kimdir?

Tekirdağ’dan yarışmaya katılan Sergen Özen, geçtiğimiz yılda  MasterChef ‘e katılmış ancak eleme turunda yaşadığı unutkanlık sebebiyle yarışmaya veda etmişti. Sergen Özen, Otelcilik lisesinden mezun oldu ve genç yaşlardan bu yana aşçılık mesleğiyle geçiniyor. Köftecilik üzerine birde dükkanı olan Sergen Özen, özellikle et yemeklerinde kendisine oldukça güveniyor.

MasterChef ‘e glace sosu ile mantarlı kuzu yemeği ile katılan Sergen Özen, tam üç evetle yarışma adayları arasına girmeyi başarmıştır.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler