Ana SayfaÜnlülerMasterChef Eslem Sena Yurt'un Değişimi Herkesi Şok Etti!

İlgili Postlar

MasterChef Eslem Sena Yurt’un Değişimi Herkesi Şok Etti!

 

2018 yılında katıldığı ‘MasterChef Türkiye’ programıyla tanınan Eslem Sena Yurt, fenomen yarışmadan elendikten sonra adeta bambaşka birine döndü. Şimdilerde ünlü isimlere yemek yapan MasterChef Eslem’in büyük değişimi sosyal medya paylaşımlarına yansırken gündeme geliyor.

 

TV8’de ekranlarında yer alan MasterChef Türkiye yarışmasının 2018 sezonunda mücadele eden yarışmacı Eslem Sena Yurt, 330 binden fazla takipçisinin bulunduğu Instagram kişisel hesabından yaptığı paylaşımlarla yıllar içindeki değişimini gözler önüne sermiş oldu.

2018 yılında katıldığı 'MasterChef Türkiye' programıyla tanınan Eslem Sena Yurt, fenomen yarışmadan elendikten sonra adeta bambaşka birine döndü.

 

MasterChef’te Uğur Kardaş adlı yarışmacının şampiyon olduğu sezon istediği başarıyı elde edemeyen Sena Yurt, elendikten sonra şarkıcı Demet Akalın’ın aşçılığını yapmasıyla gündeme geldi.

Eslem Sena Yurt Demet Akalın’ın aşçılığını da yapmıştı

Ünlü isimlere yaptığı yemeklerle de magazin gündemine gelen 26 yaşındaki güzel aşçı, son olarak değişimiyle adından sıkça söz ettirmeyi başardı.

2018 yılında katıldığı 'MasterChef Türkiye' programıyla tanınan Eslem Sena Yurt, fenomen yarışmadan elendikten sonra adeta bambaşka birine döndü.

Özel bir üniversitede gastronomi bölümünden mezun olan MasterChef Sena Eslem, yarışmanın ardından verdiği kilolarla dikkat çekmişti. Koyu renkli saçlarını ise sarıya boyattı.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler