Ana SayfaKültür ve SanatMüzikMart Gibi "Sıradan Zaferler" İle Yeniden Karşımızda...

İlgili Postlar

Mart Gibi “Sıradan Zaferler” İle Yeniden Karşımızda…

Üçüncü yeniler akımının genç isimlerinden olan Mart Gibi, ‘Sıradan Zaferler’ adlı parçasıyla yeniden karşımızda. Fono Müzik etiketi ile yayımlanan ‘Sıradan Zaferler’ in,  söz ve müziği Ertuğrul Teber’e ait. İşte Detaylar…

Mart Gibi “Zor Yollar” Tüm Dijital Platfromlarda!

Mart Gibi “Sıradan Zaferler” İle Yeniden Karşımızda…

2018′ de ‘Duraklar’ adlı teklisi ile profesyonel müzik hayatlarına adımını atan Mart Gibi, Zor Yollar adlı son eserlerinden sonra şimdide ‘Sıradan Zaferler’ parçalarıyla yeniden müzikseverler ile buluştu…

Kendi irademizin ve ideallerimizin tam aksine hayat olağanca rutinliği ve bayağılığı ile bizi kendi oyununa davet eder, ansızın gelen ‘birden kaçsam’ düşüncesi ise bu duruma karşı körelttiğimiz bir refleks adeta, kaçamadığımız bu dönencede sıradan zaferler imdadımıza koşar.

Artık Zaferlerde Sıradan…

Anlık, hızlı ve yapay seratoninlerin kanımıza karışması bazen bir trafik ışığı kırmızıya dönmeden karşıya geçtiğimizde, bazen de bir tahtın üstüne kurulup sahip olduklarınıza baktığınızda bizi mutlu eder. Değişmeyecek olan da artık herşey gibi zaferlerinde sıradan olmasıydı.

‘Sıradan Zaferler’ Tüm Dijital Platformlarda…

Üçüncü Yeniler akımının  genç ekiplerinden Mart Gibi, geçtiğimiz aylarda piyasaya sürdükleri ‘Zor Yollar’ eserinden aşina olduğumuz dokular ve renklerle karşımızdalar.

‘Sıradan Zaferler’…

Söz & Müzik & Vokal: Ertuğrul Teber

Klavye & Düzenleme: Berkay Aygör

Elektrik Gitar: Rıza Cengiz

Bas Gitar: Gökhan Erdoğmuş

Mix/Mastering : Umut Tosun

Kayıt: Volkan Cebeci (Moda 101 Stüdyo)

İşte Mart Gibi ‘den “Sıradan Zaferler”…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler