Ana SayfaÜnlülerMahmut Tuncer'in kızına hapis şoku! Üç yıl hapsi isteniyor!

İlgili Postlar

Mahmut Tuncer’in kızına hapis şoku! Üç yıl hapsi isteniyor!

Mahmut Tuncer’in kızı Gizem Tuncer’e hapis şoku! Otomobili ile bir motosiklete çarpması sonucunda kendini hakim karşısında bulan Gizem Tuncer, üç yıl hapis istemi ile yargılandığı duruşmada gözyaşlarına boğuldu. Detaylar haberimizde…

Mahmut Tuncer’in kızının üç yıl hapsi isteniyor!

Ünlü türkücü Mahmut Tuncer’in kızı Gizem Tuncer, 3 Mart’ta saat 22.40 sularında Şişli Halaskargazi Caddesi’nde seyir halindeydi. Tuncer, Merhaz Elçi isimli motosikletli sürücüye otomobili ile çarptı. Gizem Tuncer, olay nedeni ile mahkemelik oldu. Üç yıla kadar hapis istemi ile yargılanıyor.

Taksirle adam yaralama

Gizem Tuncer, bugün İstanbul 59’uncu Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmada motosikletli sürücüye çarpması nedeni ile hakkında “taksirle adam yaralama” suçundan üç yıla kadar hapsi istemi ile yargılandı. Gizem Tuncer, duruşmaya avukatı ile birlikte katılırken, davacı Merhaz Elçi duruşmaya katılmadı.

Mahmut Tuncer’in kızı olduğumu öğrenince yüksek meblağlar istedi

Mahmut Tuncer’in davalı Gizem Tuncer, duruşmada kimlik tespitinin ardından savunması yaptı. Gizem Tuncer, olay gününde trafik ışığının yeşil yanması ile sola dönüş alırken karşı istikametten gelen motosiklet aracının sağ tarafına çarptığını ifade ederek “Kaza sonrası aracımı durdurup ambulansı aradım. Davacı ile hastanede ilgilenip evine bıraktım. Kaza sonucu oluşan hasar nedeni ile telefon numaramı verdim. Hastane sonrası tekrardan kendisini arayarak özel bir hastaneye görünmesini istedim ancak şikayetçi Merhaz, iyi olduğunu söyleyip teklifimi kabul etmedi. Mahmut Tuncer’in kızı olduğumu öğrendikten sonra benden yüksek meblağlar istemeye başladı. Bende bu durumu kabul etmediğimi söyledim” diye konuştu.

“Olayın şokunu hala atlatamadım” dedi, gözyaşlarına boğuldu

Mahmut Tuncer’in kızı Gizem Tuncer, hayatı boyunca ilk kez başına böyle bir olayın geldiğini dile getirdi ve “Çok üzgünüm olayın şokunu hala atlatamadım. Gereken maddi hasar neyse ödemeyi kabul ediyorum.” dedi. Gizem Tuncer, savunmasını gözyaşları içinde yaptı.

Mahmut Tunver’in kızı diye para istemedik

Davacı Merhaz Elçi’nin avukatı, iddiaları kabul etmedi ve “Zararımız giderilmedi. Biz kendisine Mahmut Tuncer’in kızı olduğu için para istemedik”dedi.

Mahkeme heyeti, yapılan savunmaların ardından ara kararını açıkladı ve aracın uğramış olduğu zararı gösterir belgeleri dosyaya sunulması için duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler