Ana SayfaKimdirMahmut Kırmızıgül Kimdir?

İlgili Postlar

Mahmut Kırmızıgül Kimdir?

Mahmut Kırmızıgül Kaç Yaşında? Mahmut Kırmızıgül Aslen Nereli? Mahmut Kırmızıgül Hangi Burç?

Mahmut Kırmızıgül 16 Kasım 1989 yılında doğmuştur. Aslen Diyarbakırlı olan Mahmut Kırmızıgül akrep burcudur. Mahmut Kırmızıgül 30 yaşındadır.

Bugün Doğan Ünlüler

Mahmut Kırmızıgül Kimdir?

Mahsun Kırmızıgül’ün 1989 Gölgem Hanım’la yaptığı evlilikten dünyaya gelen Mahmut Kırmızıgül ismini babası Mahsun Kırmızıgül’ün elektrik çarpması sonucu hayatını kaybeden ağabeyinden alıyor.

İlkokulu Fevziye Mektepleri Vakfı Işık İlköğretim Okulunda okumuş. Yine ortaöğrenimini de yani liseyi de Fevziye Mektepleri Vakfı Işık Lisesi’nde okuyan Mahmut Kırmızıgül, ilköğretimini 13 yaşındayken birincilikle tamamlamıştır. Babası onun bu başarısını ödüllendirmek için ABD’deki Disneyland’a götürmüştü. Kırmızıgül’ün bu başarısı lise döneminde de yine artarak devam etmiştir. Babasına adeta ikizi gibi benzeyen Kırmızıgül, sıkı bir Galatasaray taraftarıdır. Küçük yaşlarda Galatasaray minikler takımında meşin yuvarlağın peşinde koşmuş ve okulda yapılan maçlarda ilk 11’de mutlaka yer almıştır.

Kırmızıgül, Los Angeles’ta bulunan Loyola Marymount Üniversitesinde Sinema üzerine eğitim almıştır. Özel hayatında da çok sevilen Kırmızıgül şu sıralar ticarete atılmış ve Nişantaşı’nda Asya Mutfağı’na el atmıştır.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler