Ana SayfaKültür ve SanatMüzikMaher Zain Konser İçin İstanbul’a Geliyor

İlgili Postlar

Maher Zain Konser İçin İstanbul’a Geliyor

Lübnan kökenli Müslüman sanatçı, içinde Türkçe’de olmak üzere 6 dilde şarkı yapan Maher Zain, Konser İçin İstanbul’a Geliyor.

Maher Zain kimdir?

Maher Zain, Türkçe yaptığı bir çok şarkıyla, kendisini Türk halkına sevdirmiş Lübnanlı bir sanatçıdır. Türkiye’de en çok dinlenen şarkılarının arasında “Thank You Allah”, “Forgive Me”, “Ya Nabi Salam Alayka” ve “Maşallah” şarkıları bulunurken, Türk kitlesinin büyük olduğu bir sanatçı.

Lady Gaga ile düet yaptı!

24 Mart tarihinde gerçekleşmesi beklenen geceye 10 kişilik dev bir orkestra ile hazırlanıyor, ünlü şarkıcı 90 dakikalık bir sahne performansı sergileyecek. Sosyal medyada 29 milyon takipçisi olan Maher Zain islami şarkılar söylemesinin öncesinde Lady Gaga ile düet gerçekleştirdi. Sosyal medyada bu düetin çok konuşulmasıyla birlikte, Maher Zain’in takipçisi 29 milyon’a yükseldi.

Maher Zain Konser İçin İstanbul'a Geliyor
Maher Zain Konser İçin İstanbul’a Geliyor

6 farklı dilde şarkı söylemesiyle birlikte, bu şarkılarını 24 Mart Pazar günü, akşam 20:00’da Cemal Reşit Rey Konser Salonunda Maher Zain, Konser İçin İstanbul’a Geliyor. 23 Mart’da İstanbul’a gelecek olan ünlü şarkıcı, Türk yemeklerinden oluşturulan menüleri tadacak. Zain İstanbul turunun listesine Sultanahmet camisini de dahil etti.

Cemal Reşit Rey konserinin gerçekleştirilecek olan programa büyük ilgi gösterilirken brokratlar, iş, sanat ve futbolun yanı sıra, hayranlarının da katılmasını bekliyor.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler