Ana SayfaDedikoduMadonna'nın evlat edindiği ikizlerin babasından olay açıklama: "aldatıldım"

İlgili Postlar

Madonna’nın evlat edindiği ikizlerin babasından olay açıklama: “aldatıldım”

Afrikalı ikiz kardeşleri evlat edinen ünlü şarkıcı Madonna, ikiz kardeşlerin babası ile sorun yaşamaya başladı. Evlat edinmenin geçici olduğunu sandığını söyleyen ikiz kardeşlerin babası, sürekli evlat edinmenin gerçekleştiğini öğrenince aldatıldığını söyledi. Detaylar haberimizde…

Dünya çapında büyük bir üne sahip olan şarkıcı Madonna, Afrikalı ikiz kardeşleri evlat edinmişti. İkiz kardeşlerin babaları, evlat edinmenin geçici olduğunu sandığını, sürekli olduğunu öğrenince de aldatıldığı iddiasında bulundu.

Doğu Afrika ülkesi Malavi’den evlat edinilen ikiz kardeşlerin babası, evlat edinme işleminin sürekli olduğunu öğrenince şoke oldu. Baba Adam Mwale, mahkeme kararıyla Madonna’ya evlat olarak verilen çocuklarının geçici bir süre için ünlü şarkıcının yanında kalacaklarını,ardından Malavi’ye geri dönecekleri şeklinde yanlış yönlendirme yapıldığı iddiasında bulundu.

Mirror gazetesine konuşan baba Mwale, “Bana ilk başta Esther ve Stella’nın zengin bir kadına verildiği, o kadının çocuklara iyi eğitim vereceği, daha sonra bana geri göndereceği, çocukların benimle yaşayacağı ve kadının da aileme yardım edeceği söylendi” diye konuştu. “Şimdi bana evlat edinmenin sürekli olduğunu söylüyorsunuz. Bu doğru olamaz. Doğru olmasını istemiyorum. Ben onların babasıyım ve daima babaları olarak kalacağım.”

Baba, şarkıcı Madonna’nın ikizleri almak ve onlara eğitim vermek istediği söylenince, bunun çocuklar için harika bir fırsat olacağını düşünerek ikizlerini verdiğini söyledi.

İkizlerini doğururken eşi hayatını kaybeden baba Adam Mwale, mahkemede avukatların yalan söylediğini, avukatların yargıca, bir başka kadınla evliliğinden olan, yaşları sekizle 20 arasında değişen diğer beş çocuğunun da dahil olduğu ailesini terk ettiğini söylediğini iddia etti.

Eşinin vefatından sonra çocuklarını yetimhaneye vermek zorunda kaldığını anlatan Mwale, “Yıllarca çok mutlu bir evliliğimiz vardı. İyi bir aile yaşantımız vardır. Ama eşim ikizleri doğururken çok fazla kan kaybetti ve öldü.” dedi. Eşini kaybettikten sonra doğumun gerçekleştiği hastaneden yardım istediğini söyleyen baba, kendisine, çocuklar için en iyi yerin yetimhane olduğunu söylediklerini de iddia etti.

İkizlerini yetimhanede düzenli olarak ziyaret ettiğini ve eğitimleri için çalıştığını söyleyen baba Mwale, yetimhane yöneticisinin de çocukların şarkıcı Madonna’ya verilmesinin onlar için çok iyi bir fırsat olduğunu söylediğini ve mahkemede her şeye onay vermesini istediğini iddia etti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler