Ana SayfaÜnlülerMabel Matiz'den Mersin konseri! İşte konserin detayları...

İlgili Postlar

Mabel Matiz’den Mersin konseri! İşte konserin detayları…

Mabel Matiz’den Mersin konseri! Son zamanların popüler ismi ünlü şarkıcı Mabel Matiz, memleket çıkarması yapmaya hazırlanıyor. Mabel Matiz, memleketi Mersin’de konser verecek. İşte konserin detayları…

Mabel Matiz’den Minik Serçeye Çağrı!

Mabel Matiz’den Mersin konseri

Ünlü şarkıcı Mabel Matiz, Kerki ve Solfej ile çıktığı turne kapsamında il il dolaşıyor. Matiz, 1 Aralık günü memleketi Mersin’de hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Mabel Matiz, Ankara ve Kayseri’de verdiği kapalı gişe konserleri ile hayranlarına unutulmaz anlar yaşatırken, sevenlerinin yoğun ilgili ile karşılaştı. Matiz, şimdi de memleketi Mersin’de bulunan hayranlarının karşısına çıkacak olmanın heyecanını yaşıyor.

Mabel Matiz kimdir?

Mersinlilere unutulmaz bir gece

Mabel Matiz, tüm albümlerinin en sevilen şarkılarından oluşan repertuarı ile Mersinli hemşerilerine unutulmaz anlar yaşatacak. Matiz, Mersinli hayranları ile 1 Aralık günü Yenişehir Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi’nde buluşacak.

Mabel Matiz’den Gaziantep konseri

Mabel Matiz, Mersin konserinden hemen önce Kasım ayının son günü Gaziantep’te GAÜN Mavera Kültür Sanat Merkezi’nde hayranları ile bir araya gelecek.Matiz, en sevilen şarkılarını Antepliler için seslendirecek. Mabel Matiz’in Gaziantep konseri, 30 Kasım Cuma akşamı 20.30’da başlayacak.

Sesi, duruşu, şarkıları ve kendine has yorumlaması ile müzik dünyasının en dikkat çekici isimlerinden biri olan ünlü şarkıcı Mabel Matiz, Ankara ve Kayseri’de verdiği kapalı gişe konserleri ile büyük beğeni toplamıştı. Mabel Matiz, şimdi de Gaziantep ve Mersinli hayranları ile bir araya gelecek.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler