Ana SayfaÜnlülerLuran Ahmeti hayatını kaybetti

İlgili Postlar

Luran Ahmeti hayatını kaybetti

Kuzey Makedonyalı ünlü  oyuncu Luran Ahmeti, Kovid-19 a yakalandı hastalığı gittikçe ağırlaşan ahmeti Kovid-19 nedeniyle yaşamını yitirdi. Ahmeti, ‘Kurtlar Vadisi’ ve ‘Elveda Rumeli’ ve ‘Limonata’ gibi ünlü yapımlarda rol almıştı

Kuzey Makedonya’nın ünlü sinema ve tiyatro oyuncularından Luran Ahmeti, koronavirüse yakalndığı söyleniyordu. Bir süredir başkent Üsküp’teki Devlet Hastanesi’nde tedavi gören 46 yaşındaki Ahmeti’nin yaşamını yitirdiği bildirildi.

Arnavut Tiyatrosu’nun önemli oyuncularından biri olan Ahmeti, “Kurtlar Vadisi”, “Elveda Rumeli”, “Muhteşem Yüzyıl Kösem”, “Acı Kiraz”, “Mutlu Ol Yeter” ve “Limonata” gibi birçok Türk yapımında da rol almıştı.

Luran Ahmedi’nin ölüm haberini alan hayranları yasa boğuldu bir çok ünlü isim baş sağlığı diledi sosyal medya hesaplarından hüzünlerini paylaştı Hazal kayada onlar dan biriydi yasını şu sözlerle dile getiren Kaya “Çok üzgünüm gözyaşlarım durmuyor. Çok özleyeceğiz loçkam… Bu ne zamansız ölüm…” dedi.

Oyuncu Bülent Şakrak da birlikte yer aldıkları fotoğrafı, “Ah bee koca Arnavut… Devrin daim olsun.” notuyla instagramdan paylaştı.

GONCA VUSLATERİ

Kalbim paramparça oldu bu haberle… Ah Lüran. Hayal Kahvesi’nde sabaha kadar müzik dinleyip günü doğurduğumuz günlere sakladım dualarımı… Makedonya’ya gittiğimde geçirdiğim 15 günün en komik en kral sohbetiydin sen.
Oyuncu dostumuz koronavirüse yenik düştü… Allah rahmet eylesin… Ailesi, dostları ve tüm sevenlerinin başı sağ olsun… çok üzüldüm.. çok üzüldüm #LüranAhmeti .

Bu hastalığın insan sağlığı için korkunç bir tehdit olduğunu bilmek için daha kaç can yok olacak… ah!

KAAN URGANCIOĞLU

Çok güzel adamdı, yakınlarına sabır diliyorum.

Ceyda Ateş şu sözleri paylaştı: Canım Luran… Elveda Rumeli ve Makedonya günlerimizi unutmayacağım… Mekanın cennet olsun…

Celil Nalçakan Tanışmak kısmet olmadı ama tanıyan ahbaplarımdan ne kadar iyi bir insan olduğunu duydum daima… Oyunculuğuna hep çok imrendim, birlikte oynamayı çok istedim, kısmet olmadı. Ruhu şâd olsun, ailesi ve sevenlerine sabır dilerim. Çok üzgünüm.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler