Ana SayfaKültür ve SanatMüzikListeleri Alt Üst Eden Emir Can İğrek 'ten Arena Konseri...

İlgili Postlar

Listeleri Alt Üst Eden Emir Can İğrek ‘ten Arena Konseri…

‘Akşamcı’, ‘Nalan’, ‘Beyaz Skandalım’, ‘Çiftetelli’, ‘Kor’ gibi şarkılarıyla müzik listelerinde rekorlar kıran şarkıcı Emir Can İğrek, bu sene de en çok rağbet gören konser sanatçılarından biriydi. Yıl içindeki on binlerce bilet satışının ardından, en kalabalık konserine Volkswagen Arena’da imza attı. İşte Detayları…

Emir Can İğrek’ ten Sonbaharı Yakından Hissettirecek Bir Şarkı ‘ Kor ‘…

Listeleri Alt Üst Eden Emir Can İğrek ‘ten Arena Konseri…

Türkiye’ nin en sevilen alternatif/pop sanatçılarından olan Emir Can İğrek, söz ve bestesi kendisine ait olan 25 şarkıyı, her zaman olduğu gibi, bu özel günde de yanında olan coşkulu sevenleriyle hep bir ağızdan söyledi. Arena, dinleyicileri tarafından hayat mottosu olarak da sahiplenilen şarkı sözlerinin yer aldığı pankartlarla çevrildi. Emir Can İğrek, 2 bölümden oluşan konserinde, Emre Erdemoğlu ve Selen Akyüz imzalı kostümleriyle hayranlarının karşısına çıktı…

Zeynep Bastık Konuk Oldu!…

Milyonlarca kez dinlenen düetleri “Dargın”ı birlikte seslendirmek için Zeynep Bastık da sahnede yerini aldı. En yakın arkadaşlarından olan Emir Can İğrek ’i, titizlikle hazırlandığı konserinde yalnız bırakmadı.

Müzeyyen Senar Sahnede!…

Şarkılarının sözlerinde müzik dünyasına imzasını atan isimlere de yer veren Emir Can İğrek, “Kor” parçasında “Belediyenin tüm hoparlörlerinden Müzeyyen çalınsın, vazgeçmişsin benden…” bölümünü seslendirdikten sonra sözü; dev ekranlarda yerini alan Müzeyyen Senar fotoğrafına ve “Benzemez Kimse Sana” yorumuna bıraktı. 3.500 izleyici bu kez Senar’ın mısralarına ortak olarak sürprizi doyasıya yaşadı.

“Akşamcı” Sürprizi!…

Bir sürpriz de “Akşamcı” klibinde ana karakter rolüyle ses getiren, Çok Güzel Hareketler Bunlar 2’nin sevilen oyuncusu Metin Pıhlıs’ tan geldi. Klipteki dansını sahnede de gerçekleştiren Pıhlıs’ a, Emir Can İğrek ve orkestrası eşlik etti.

Emir Can İğrek Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler