Ana SayfaÜnlülerLeyla Lydia Tuğutlu Liseli Oldu

İlgili Postlar

Leyla Lydia Tuğutlu Liseli Oldu

Atv’de yayınlanan Bu Şehir Arkandan Gelecek adlı dizide rol alan ekranın yeni yüzlerinden Leyla Lydia Tuğutlu’nun set halleri oldukça beğeni topluyor.

Kerem Bürsin gibi çok önemli oyuncularının rol aldığı Bu Şehir Arkandan Gelecek oyuncu kadrosu ile dikkat çekiyor. Bu yeni sezonda ekranlarda yayınlanan dizi ilk yayınlandığı günden itibaren oldukça dikkat çekerken dizinin kadın oyuncularından olan Leyla Lydia Tuğutlu da oldukça ilgi uyandırmış durumda.

Leyla Lydia Tuğutlu Hayranları Artıyor

Dizinin ekranlarda yayınlanması ile birlikte pek çok kişinin dikkatini çeken ve sosyal medya üzerinden takip edilmeye başlanan başarılı oyuncu geçtiğimiz günlerde yaptığı paylaşımları ile de oldukça dikkat çekti. Dizi çekimleri dahilinde lisede bir oyuncu kılığına giren başarılı güzel, neşeli halleriyle dahi ilgi uyandırdı.

Çekimler arasında bu fotoğrafları sosyal medya hesabı üzerinden paylaşan oyuncu yeni bölüm yayınlanmadan yeni bölüm hakkında bilgiler alınmasını sağladı. Genç oyuncu lise kıyafetiyle verdiği pozu, sosyal medya hesabından paylaşırken fotoğrafta lisedeyken notu da yer aldı. Takipçileri kısa süre içerisinde binlerce beğeni ve paylaşım yaparken güzel oyuncunun bu anları da oldukça dikkat çekti.

Güzelliği başarılı performansıyla televizyon dizilerinin vazgeçilmez oyuncularından biri olması beklenen Leyla Lydia Tuğutlu özellikle yeni dizisinde Kerem Bürsin ile yakaladığı uyumla gündemde yer alıyor. Dizide zorlu bir aşkı oynayan ikili, tüm zorluklara rağmen birlikte olmaya çalışan bir çift canlandırıyor. ATV ekranlarında Çarşamba akşamları yayınlanan Bu Şehir Arkandan Gelecek dizisi şimdiden milyonlarca kişinin tutkunu haline gelmiş durumda.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler