Ana SayfaÜnlülerLeyla Lydia Tuğutlu evleniyor mu? İşte beklenen açıklama

İlgili Postlar

Leyla Lydia Tuğutlu evleniyor mu? İşte beklenen açıklama

Leyla Lydia Tuğutlu evleniyor mu? Bir süredir Ceyhun Ergin ile aşk yaşayan güzel oyuncu Leyla Lydia Tuğutlu, evlilik konusunda merak edilen soruya yanıt verdi. Leyla Lydia Tuğutlu Ceyhun Ergin ile evlilik yoluna mı girdi? Güzel oyuncu bekarlığa veda mı ediyor? Leyla Lydia Tuğutlu konu hakkında hangi açıklamayı yaptı? Detaylar haberimizde…

Kızım Dizisinin Candan’ı, Leyla Lydia Tuğutlu Sevgilisiyle Görüntülendi!

Leyla Lydia Tuğutlu sevgilisiyle el ele

Güzelliğinin yanı sıra, başarılı oyunculuk performansı ile de ekranların dikkat çeken isimlerinden biri olan ünlü oyuncu Leyla Lydia Tuğutlu, şimdilerde TV8 ekranlarında yayınlanan Kızım isimli dizide başrol oyunculuğu ile karşımıza çıkıyor. Leyla Lydia Tuğutlu, sevgilisi Ceyhun Ergin ile birlikte Medyapım geçtiğimiz gün Volkswagen Arena’da gerçekleşen 25. yıl kutlamasına katıldı.

Leyla Lydia Tuğutlu kimdir?

Leyla Lydia Tuğutlu evleniyor mu?

Gecede şıklığı ile göz kamaştıran Leyla Lydia Tuğutlu, sevgilisi Ceyhun Yılmaz ile el ele objektiflere poz verdi. Son dönemlerde, sevgilisi Ceyhun Ergin ile evlenecekleri yönünde haberler ile gündeme gelen güzel oyuncu Leyla Lydia Tuğutlu, evlilik konusu hakkında basın mensuplarının yönelttiği sorulara “Hayır. Kısmet işi tabi ki ama şimdilik öyle bir düşünce yok.” yanıtını verdi.

Ekranların en dikkat çekici isimlerinden biri olarak dikkat çeken ünlü oyuncu Leyla Lydia Tuğutlu, şimdilerde TV8 ekranlarında yayınlanan Kızım isimli dizide rol alıyor. Leyla Lydia Tuğutlu, dizideki performansı ile adından söz ettiriyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler