Ana SayfaÜnlülerLeyla Albayrak Kimdir?

İlgili Postlar

Leyla Albayrak Kimdir?

Türkiye ’nin ilk çocuk ve genç ajansını kuran Leyla Albayrak Kimdir? Leyla Albayrak Kaç Yaşında? Leyla Albayrak Ne Zaman Doğdu? Leyla Albayrak Nerede Doğdu? Leyla Albayrak Aslen Nereli? Leyla Albayrak Hangi Burç? Başarılı iş kadını Leyla Albayrak hakkında kısaca bilgiler Kimdir yazımızda. İşte Leyla Albayrak…

Leyla Albayrak Kaç Yaşında? Leyla Albayrak Ne Zaman Doğdu? Leyla Albayrak Nerede Doğdu?

14 Şubat 1976 yılında Bulgaristan’ da dünyaya gelen Leyla Albayrak, 45 yaşındadır…

Leyla Albayrak Aslen Nereli? Leyla Albayrak Hangi Burç?

Aslen Bulgaristanlı Leyla Albayrak, Kova burcudur…

Leyla Albayrak Kimdir?

TV dizilerinde rol alan çocuk oyuncuların çoğunu sektöre kazandıran Layla Şirin Casting’in sahibi Leyla Albayrak, 15 yaşında Bulgaristan’dan Türkiye’ ye yerleştiği biliniyor.

Aynı zamanda Kast Ajansları Derneği KASTDER’ in de yönetim kurulu üyesi olan Leyla Albayrak, Koreografi eğitimi alarak sektöre adım attığı ve 17 yaşından bu yana bu iş ile ilgilendiği biliniyor. 25 yıldır kasting sektöründe çalışan Albayrak aynı zamanda ‘Şöhretler Okulu Yarışıyor’ adındaki filmin fikir annesi olarak biliniyor.

Leyla Albayrak’ ın ajansı Sektöre Alina Boz, Burak Yörük, Burak Tozkoparan, Atabek Mutlu, Emir Berke Zincidi, Hafsanur Sancaktutan, Nisa Sofiya Aksongur gibi önemli isimleri kazandırdığı biliniyor ve e sektörde uzun yıllar çalıştıktan sonra Türkiye’nin ilk ve tek çocuk ve genç ajansını kuran Leyla Albayrak, kendini onların gelişimine adamış.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler