Ana SayfaDedikoduLatin bayanlar Miami'de Serdar Ortaç'ın etrafını sardı...

İlgili Postlar

Latin bayanlar Miami’de Serdar Ortaç’ın etrafını sardı…

Miami sokaklarında 2 bin dolarlık bisikleti ile turlayan ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, bir anda birbirinden güzel Latin hayranlarının etrafını sarması ile şoke oldu. Ortaç’ın ününün dünyanın her yerinde olduğunu kanıtı da bu olay oldu. İşte detaylar…

Usta sanatçı Serdar Ortaç, ününün dünya çapında olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi. Eşi Chloe Loughnan’ın Amerika Miami’de bulunan bir ajansla anlaşması olduğundan dolayı konser tarihlerini değiştiren Serdar Ortaç, Miami’de bir ev tuttu. Bir süredir eşinin yanında olarak Miami’de yaşayan Ortaç, önceki gün değeri 2 bin lira olan elektrikli bisikleti ile Miami sokaklarında turluyordu.

Birbirinden güzel Latin hayranları etrafını sardı

Elektrikli bisikleti ile spor yapan Serdar Ortaç, bir anda birbirinden güzel Latin bayanların etrafını sarması ile neye uğradığını şaşırdı.

Fotoğraf çekilmek istediler

Etrafını saran onlarca hayranı, Serdar Ortaç ile fotoğraf çekilmek istedi. Ortaç, onların bu isteğini kırmadı.

Ortaç’ın ünü dünya çapında

Amerika’da hayranları tarafından yoğun ilgi gösterilen Serdar Ortaç’ın yaşadığı bu durum, ününün dünya çapında olduğunu bir kanıtı niteliğini taşıyor.

Çok mutlu oldu

Usta sanatçı Serdar Ortaç, güzeller güzeli hayranlarının etrafını sarmasından dolayı çok mutlu oldu. Sanatçının mutluluğu adeta yüzüne yansıyordu.

Chloe kıskanacak mı?

Serdar Ortaç’ın etrafını saran Latin hayranları ile fotoğraf çektirmesi, akıllara “Serdar Ortaç’ın eşi Chloe Loughnan kıskanacak mı?” sorusunu getirdi.

Serdar Ortaç kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler