Ana SayfaKimdirLara Tonla Kimdir?

İlgili Postlar

Lara Tonla Kimdir?

“Atiye” dizisinin minik oyuncusu Lara Tonla kimdir? Lara Tonla kaç yaşında? Lara Tonla aslen nereli? Lara Tonla dizileri neler? Lara Tonla filmleri neler? Lara Tonla hangi burç? Lara Tonla hakkında merak ettiğiniz ve bilmeniz gereken her şeyi sizin için bu yazımızda yazdık.

Lara Tonla Kaç Yaşında? Lara Tonla Aslen Nereli? Lara Tonla Hangi Burç?

Lara Tonla 1 Ocak 2009 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Aslen İstanbullu olan minik oyuncu Lara Tonla, Oğlak burcudur.

Lara Tonla Kimdir?

Lara Tonla eğitim hayatına İstanbul’da devam etmektedir. Okulla birlikte derslerine engel olmayacak şekilde ekran karşısına geçen Lara Tonla, ilk olarak reklam filmleriyle ekranlara gelmeye başlamıştır. Bugüne dek pek çok reklamda yer alan Lara Tonla’nın en bilinen reklam filmleri ve rolleri Samsung – Star Wars Paketi Reklamı, Carte d’Or – Kat Kat Puding, Koska Tahin Pekmez – Super ikili, Eti Burçak Reklamı – Dede Torun filmleridir. Lara Tonla önümüzdeki senelerde Netflix’de yayımlanan başrollerinde Beren Saat ve Mehmet Günsür’ün yer aldığı “Atiye” dizisinin 3. sezonuyla izleyicilerle buluşacaktır.

Lara Tonla Dizileri

  • 2022- Atiye
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler