Ana SayfaDizilerKuzgun Dizisine Usta Bir Oyuncu Daha Eklendi!

İlgili Postlar

Kuzgun Dizisine Usta Bir Oyuncu Daha Eklendi!

Kuzgun dizisine usta bir oyuncu daha eklendi! Star TV ekranlarında yayınlanmaya başlayacak yeni dizi Kuzgun, kadrosuna yeni bir usta oyuncunun eklenmesiyle büyük merak uyandırdı. Dizide başrol oynayan Barış Arduç’un, aynı zamanda eski dizisi Kiralık Aşk’tan da rol arkadaşı olan isim kim oldu? Çekimleri tüm hızıyla devam eden Kuzgun dizisinin yayın tarihi belli oldu mu? İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm ayrıntılar…

Kuzgun Dizisi Oyuncuları Karakterleri

Kuzgun dizisine usta bir oyuncu daha eklendi!

Kuzgun dizisine usta bir oyuncu daha eklendi! Star TV için Ay Yapım tarafından hazırlanan yeni dizi Kuzgun, dev oyuncu kadrosuyla daha şimdiden kendisinden söz ettirmeyi başarıyor.

Çekimleri tüm hızıyla devam eden dizinin henüz yayın tarihi kesinleşmezken, kadroya usta bir ismin daha katılması izleyicide büyük bir sevinç uyandırdı.

Barış Arduç’un rol aldığı Kiralık Aşk dizisinden sonra ekranlara yeniden döneceği yapım olan Kuzgun, yine Kiralık Aşk dizisinin bir başka usta oyuncusunu kadroya ekledi.

Çekimleri tüm hızıyla Ürgüp’te devam eden diziden gelen yeni isim, oyuncular arasında da büyük bir sevinç yarattı.

Başrollerinde Barış Arduç ve Burcu .Biricik’in rol aldığı Kuzgun’a yeni katılan isim ise usta sanatçı Levent Ülgen oldu.

Kuzgun dizisinin kadrosuna katılan usta isim Levent Ülgen oldu.
Kuzgun dizisinin kadrosuna katılan usta isim Levent Ülgen oldu.

Levent Ülgen kimdir?

Çekimler tüm hızıyla devam ediyor

Hikayesini Emmy ödüllü senarist Burcu Görgün Toptaş ile Özlem Yılmaz’ın yazdığı Kuzgun dizisinin yönetmen koltuğunda ise Bahadır İnce oturuyor.

İlk bölümleri Ürgüp’te başlayacak olan dizide; Barış Arduç Kuzgun rolünü, Burcu Biricik ise Dila karakterine can veriyor.

Burcu Biricik ve Barış Arduç’un ters köşe yapacağı Kuzgun dizisinde iki ünlü isim bu defa çok farklı karakterler ile izleyici karşısına çıkacak.

Barış Arduç, polis olan babası Yusuf Cebeci’nin intikamını almak için 20 yıl bekleyen Kuzgun karakterine hayat verecek.

Güzel oyuncu Burcu Biricik ise Kuzgun’un çocukluk aşkı Dila Bilgin’e karakterini canlandıracak.

Kuzgun, çocuk yaşlarda ailesinden koparıldıktan sonra “Akça” adıyla başka bir kimlikle yaşamıştır. Korumalık yapan Kuzgun, babasının ve yaşayamadığı çocukluğunun intikamını almak için İstanbul’a dönmeye karar verir. Avukatlık yapan çocukluk aşkı Dila ile Kuzgun’un yolları yıllar sonra yeniden kesişir.

Kuzgun dizisinin konusu

Kuzgun tuzağa düşürülerek şehit edilen polis babasının intikamını almak için 20 yıl bekleyen bir adama Dila ise yıllar sonra Kuzgun ile tekrar karşılaşarak hayatı değişen başarılı bir avukata hayat verecek. İntikamında Kuzgun’un en büyük yardımcısı Dila olacaktır. Kuzgun babasının ölümünden sonra başka bir kimlikle yaşamış ve korumalık yapmıştır.

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler