Ana SayfaKültür ve SanatMüzikKutlay Uyar (feat. Ezgi Pekel) - 'Daha Fazla Silinmeden' Yayımlandı...

İlgili Postlar

Kutlay Uyar (feat. Ezgi Pekel) – ‘Daha Fazla Silinmeden’ Yayımlandı…

Sözü ve müziği müzisyen Kutlay Uyar’a ait brit pop türündeki ‘Daha Fazla Silinmeden’ de vokallerde şarkıcı Ezgi Pekel ‘de eşlik ediyor. “Daha Fazla Silinmeden” OnAir Sahne tarafından yayımlandı. İşte Detaylar…

Kutlay Uyar (feat. Ezgi Pekel) – ‘Daha Fazla Silinmeden’ Yayımlandı…

‘Daha Fazla Silinmeden’, geçmişindeki acılardan kaçmak için kendi olmaktan vazgeçenlere yapılmış, öğüt niteliğinde bir parça. Çünkü Kutlay Uyar’a göre: “Yaşananlardan ve acılardan kaçmak yerine gerçekten içlerinden geçebilmek, anılarını, öğretilerini hep taze tutmak, şimdi ve burada yalnızca kendimiz olmamız yolundaki en büyük sınavlar.”

“Hayalim Sadık Dinleyici Kitlesi Ve Butik Konserler…”

Kutlay Uyar şarkılarını yaparken gitarıyla ya da klavyesiyle bulduğu rifleri, hayata dair dert ve sevinçlerinden derlediği, özenle yazılmış ve gerçekten içinden süzülen sözleriyle birleştiriyor. Demo haline getirdiği şarkıları daha sonra Caner Hız ve Aykut Acarlar’ın aranje fikirlerine bırakıyor.

Tam Bir Ekip Çalışması…

Kutlay Uyar, elektro gitar ve davul çalımlarını da yine Aykut ve Caner ile beraber gerçekleştirirken, baslarda da Ufuk Çampınarı yer alıyor. Şarkılar son haline geldikten sonra Aykut Acarlar mix ve masteringini tamamlıyor ve yeni bir Kutlay Uyar şarkısı daha sunuma hazır hale geliyor. Sonuç; beklenilen soundun yakalandığı tam bir ekip çalışması.

Hali hazırda biri kayıt aşamasında iki yeni şarkı üzerinde çalışan müzisyen, hayalini şu cümleyle özetliyor: “Günün birinde sadık bir dinleyici kitlesi edinebilmek ve şarkılarıma eşlik edildiği küçük butik konserler düzenleyebilmek.”

Kutlay Uyar Kimdir?

İşte Kutlay Uyar (feat. Ezgi Pekel) – Daha Fazla Silinmeden…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler