Ana SayfaKültür ve SanatMüzikKüçükÇiftlik Park Tuğkan, Can Ozan ve Batuhan Kordel İle 1 Ekim' de...

İlgili Postlar

KüçükÇiftlik Park Tuğkan, Can Ozan ve Batuhan Kordel İle 1 Ekim’ de Melankoliye Sahne Olacak…

Şehrin eşsiz eğlence merkezi olan KüçükÇiftlik Park, havaların serinlediği sonbahar akşamlarında en sevilen Türk müzisyenleri sahnesinde ağırlamaya devam ediyor. İşte Detaylar…

KüçükÇiftlik Park Tuğkan, Can Ozan ve Batuhan Kordel İle 1 Ekim’ de Melankoliye Sahne Olacak…

1 Ekim Cuma akşamı Modüler Sanat ve URU işbirliğinde gerçekleşecek konserde, son dönemlerin en sevilen naif genç sesleri Tuğkan, Can Ozan ve Batuhan Kordel sevenleriyle buluşacak. KüçükÇiftlik, 1 Ekim’ de Melankoliye Sahne Olacak…

“Zor Günler Geçirebilir Her İnsan, Umudun Olurum Eğer Bana İnanırsan”

Birbirinden keyifli konserler, eğlence ve sanat etkinliklerine ev sahipliği yapan KüçükÇiftlik Park, 1 Ekim Cuma akşamı sahnesinde genç müzisyenleri ağırlayacak.
2016 yılından beri paylaştığı şarkılarıyla hatırı sayılır bir dinleyici kitlesine ulaşan Tuğkan, KüçükÇiftlik Park’ta melankolik bir konsere imza atacak. “Zor günler geçirebilir her insan, umudun olurum eğer bana inanırsan” mottosuyla yoluna devam eden genç müzisyen, şarkılarındaki samimi sözlerinin yanı sıra buğulu melodileriyle de dikkat çekiyor.

Konserin bir diğer ismi ise Türk müzisyen, söz yazarı ve prodüktör Can Ozan olacak.
Deniz Tekin ile 2017 yılında seslendirdiği “Transatlantik” adlı şarkısıyla büyük çıkış
yakalayan ve ardından Nova Norda ,  Damla Eker ,  Umut Döven ,  Sedef Sebüktekin , Zeynep Bastık  ve  Dolu Kadehi Ters Tut  ile ortak projelerde bulunan Can Ozan, akustik ve elektronik müzik tarzıyla beğeni topluyor. Can Ozan, KüçükÇiftlik Park sahnesinde yıllar içinde yayınladığı sayısız bestelerinin yanı sıra son dönemde yayınladığı “Kalbimden Tenime” ve “Düşman Benim” teklilerini de seslendirecek.

KüçükÇiftlik Park’ da Tüm Önlemler Üst Düzey

1 Ekim Cuma akşamının açılışını ise kendi bestelediği şarkıları ve başarılı coverlarla
dikkat çeken Batuhan Kordel yapacak. Yumuşak tınıları, naif sesiyle büyük beğeni
toplayan Batuhan Kordel, KüçükÇiftlik Park’ta binlerin önünde olacak. On yedi bin kişilik mekânda, pandemi tedbirleri kapsamında üç bin civarı kişinin ağırlanacağı etkinlikte, öncekilerde olduğu gibi tüm önlemler üst düzeyde alınıyor. Sürekli
temizlik ve dezenfeksiyon yapılan ve 6 Eylül itibarıyla hayata geçen yönetmelik gereği
PCR testi veya aşı kartı ibrazıyla giriş yapılabilecek KüçükÇiftlik Park’ın içinde ve dışında uyarı anonsları yapılıp ateş ölçümü, maske temini, dezenfektan ünitelerinin kullanımı ve biletleme ile yeme içme alanında temassız işlemler sürdürülecek.

KüçükÇiftlik Park’ın Kapıları Tüm Müzik Sektörüne Açık

KüçükÇiftlik Park, yıllardır birlikte yürüdüğü ve pandemi yasakları sebebiyle yaklaşık iki yıldır etkinlik yapamayan müzik organizatörleri ile kötü günleri geride bırakmak adına kolları sıvadı. Sektöre yeniden kapılarını açan KüçükÇiftlik Park, farklı iş birlikleriyle tüm dostlarına imkan ve mekan sağlayıp müzik severleri keyifli konserlerde buluşturarak sektörün yeniden canlanmasına katkıda bulunuyor.

Kapı açılış saati 18.30 olan konserin biletleri Passo‘da!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler