Ana SayfaDizilerKubilay Aka'dan 'Çukur' açıklaması! Yeni sezonda rol alacak mı?

İlgili Postlar

Kubilay Aka’dan ‘Çukur’ açıklaması! Yeni sezonda rol alacak mı?

Kubilay Aka’dan ‘Çukur’ açıklaması! Yeni sezonda rol alacak mı? Yakışıklı oyuncu Kubilay Aka, Çukur dizisinin yeni sezonunda rol alacak mı? Yoksa, Çukur kadrosundan çıkarıldı mı? Kubilay Aka, merak edilen sorunun yanıtını verdi. Detaylar haberimizde…

Miray Daner İle Kubilay Aka Çiftinden Aşk Pozu!

Kubilay Aka alışveriş turunda

Son dönemlerin en çok konuşulan isimlerinden biri haline gelen Kubilay Aka, SHOW TV ekranlarının iddialı dizisi Çukur’da rol alıyordu. Geçtiğimiz sezona damgasını vuran dizide Celasun karakterine hayat veren Kubilay Aka, önceki gün Zorlu Alışveriş Merkezi’nde görüntülendi. Alışveriş merkezine tek başına geldiği görülen Aka, spor mağazalarını gezip reyonlar arasında turladı. Hayranlarının yoğun ilgi gösterdiği Kubilay Aka, sevenleri ile bol bol fotoğraf çektirdi.

Kubilay Aka kimdir?

Kubilay Aka’nın yeni filmi

Alışveriş turunda basın mensuplarının objektifine yansıyan Kubilay Aka, yeni filmi ile ilgili “Filmimiz ‘Aşk Bu Mu?’nun çekimleri dün bitti. Kış aylarında vizyona girecek, umarım seyirci de memnun kalır.” diye konuştu.

Celasun Çukur’dan ayrıldı mı? Yeni sezonda yer alacak mı?

Çukur dizisinde Celasun karakterine hayat veren yakışıklı oyuncu Kubilay Aka, rol aldığı dizinin yeni sezonunda yer alıp almayacağı ile ilgili gelen sorulara yanıt verirken, dizinin sezon finaline girmesinin ardından yapımcılardan henüz bir geri dönüş olmadığını ifade ederek “Haber bekliyoruz. Yeni sezonda rol alır mıyım henüz ben de bilmiyorum. Biraz sürpriz olacak, bekleyip göreceğiz.” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler