Ana SayfaÜnlülerKocam Artık Beni Seksi Bulmuyor

İlgili Postlar

Kocam Artık Beni Seksi Bulmuyor

Kocam Artık Beni Seksi Bulmuyor

Eski manken Ebru Şancı’dan, kendisinden 10 yaş küçük futbolcu eşi Alparslan Öztürk ile olan evliliğiyle alakalı çok konuşulacak açıklamalar geldi. Eşinin kendisini artık seksi bulmadığını söyleyen Ebru Şancı kendine zaman ayıramadığının da altını çizdi.

Eşim Bana “Senin Sakalların Var” Diyor

34 yaşındaki manken Ebru Şancı, 2015 yılında kendisinden 10 yaş küçük futbolcu Alpaslan Öztürk ile evlenmişti. Bu evlilikten yaklaşık bir yıl sonrada çiftin ikizleri dünyaya geldi. O dönemde aralarındaki yaş farkı söylemlerine “Biz birbirimizi her halimizle seviyoruz. Geçmişimizi kabul ettik. Koca parası yiyip, bir şey yapmadan da durabilirdim. Ama limitsiz kredi kartıyla alışveriş yapmaktan yorgun düşmenin ne demek olduğunu tattım geçmişte, biliyorum.” açıklamalarını yaparak yine çok konuşulmuştu.

İkiz çocuk annesi Ebru Şancı, futbolcu eşi Alpaslan Öztürk ile olan evliliğini değerlendirerek çarpıcı açıklamalar yaptı. Eşinin Kendisini artık seksi bulmadığını söyleyerek, “Alparslan benim ev halimi Recep İvedik’e benzetiyor. ‘Senin sakalların var’ diyor. Çocuklar ve işimle ilgilenmekten evet çoğu zaman kendime vakit ayıramıyorum. Adamı evliliğe ikna edene kadar top model havalarındaydım. Evlendikten sonra saldım çayıra mevlam kayıra. Bir Türk kadını gerçeği” açıklamalarını yaptı.

 

Kocam Artık Beni Seksi Bulmuyorebru 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler