Ana SayfaÜnlülerKobra Murat 'dan Şaşırtan Açıklamalar

İlgili Postlar

Kobra Murat ‘dan Şaşırtan Açıklamalar

Geçtiğimiz günlerde Armağan Çağlayan’ın Youtube’da yayınlanan Gör Beni programına konuk olan Kobra Murat programda şaşırtıcı açıklamalarda bulundu. Murat “Askerde roman olduğumu sakladım” dedi. Detaylar haberimizin devamında…

Evim Pavyon Gibi

Armağan Çağlayan’ın Youtube’da yayınlanan Gör Beni programına konuk olan Kobra Murat annesinin Bulgaristan, babasının ise Yunanistan göçmeni olduğunu mübadele sonrası Balat’a yerleştiklerinden bahsetti.

Renkli kişiliği ile tanınan Kobra Murat evini pavyon gibi süslediğini anlattı. Mahallesinden hiç ayrılmadığını belirten Murat evi ile ilgili; “Kapım gümüş simden. Üstüne pul döktüm kapı açılınca pullar dökülüyor. Giren pul içinde giriyor. Her şeyi boyadım, televizyonu boyadım. Her yer evde pul içinde Emine’ye fenalık geliyor” dedi.

Gelirini Açıkladı

Kobra Murat “Çoluğuma çocuğuma ev yazlık aldım. Bir tek ortancaya yazlığını almadım ders vermek için. Hepsinin yazlıklarını aldım… SSK filan hiçbir şeyim yok ama evlerim var kira gelirim var. İki evim iki dükkanım var. ” dedi.

Kobra Murat’ın lakabının da nereden geldiği merak konusu oldu. Zengin bir kadına yaptığı kostümler ve sonrasında düğündeki ‘kobra’ şovu sonrası adı ‘Kobra’ya olmuş.

Kobra Murat mahalle dışına çıktığında Roman olduğunu gizlediğini de itiraf etti. Kobra Murat açıklamasında “Annem askere giderken sakın söyleme dedi. Askere gittim söylemedim. Etiler’de oturuyorum ben dedim. Sonra Kibariye’de kan kardeşimi gördüm bağırarak aman dedim Gökçen çıkmış. Ben askerde patlak verdim. Hani dediler sen Roman değildin? Sonra açıkladım.”

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler