Ana SayfaÜnlülerKızım Sezen Aksu'yu Tanımıyor!

İlgili Postlar

Kızım Sezen Aksu’yu Tanımıyor!

Kızım Sezen Aksu’yu tanımıyor! Düzgün fiziği ile olduğu kadar sivri çıkışları ile tanınan ünlü manken Deniz Akkaya, geçtiğimiz gün katıldığı bir etkinlikte gazetecilerin sorularını yanıtladı. Çok konuşulacak sözlere imza atan ünlü manken Deniz Akkaya, neler anlattı? İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm detaylar…

Deniz Akkaya ile Seren Serengil Takipçilerini Affetmedi

Kızım Sezen Aksu’yu tanımıyor!

Kızım Sezen Aksu’yu tanımıyor! Bir süredir ekranlardan uzak olan Deniz Akkaya, geçtiğimiz gün katıldığı bir etkinlikte çok konuşulacak sözlere imza attı.

Yakın bir süre sonra dijital platforma adım atmaya hazırlanan ünlü manken, katıldığı bir etkinlikte gazetecilerin kendisine yönelttiği soruları yanıtladı. Son zamanlarda dijital sayfasının hazırlık süreci ile ilgilendiğini belirten Akkaya, çekimler için Berlin’e gideceğini söyledi.

Deniz Akkaya ve Kızı Ayşe
Deniz Akkaya ve Kızı Ayşe

Deniz Akkaya kimdir?

Dijitalin gücü çok yukarılara çıkacak

Televizyon devrinin geçmeye başladığını söyleyen ünlü manken, “Bu aralar dijital sayfamla ilgileniyorum. O yüzden cumartesi Berlin’e gidiyorum. Çekim yapacağım. Cihangir’de gizli gizli çekimler yaptık. Bunlarla uğraşıyorum, televizyonların dönemi geçmeye başladı. Dijitalin gücü çok yukarılara çıkacak” diyerek tüm yatırımını dijital sektöre yatırdığını belirtti.

Kızım dijital dünyanın starlarını tanıyor!

İnternetin yetişkinlerin olduğu kadar çocukların da hayatında çok önemli bir yer tuttuğunu ifade eden Deniz Akkaya, kızının Sezen Aksu’yu bile tanımadığını söyledi.

Akkaya, kızının hayatında yaklaşık 4 senedir televizyonun olmadığını belirterek şunları söyledi:

“Kızım yaklaşık 4 senedir televizyonun kumandasına basmıyor. Hiçbir televizyon starını tanımıyor, şarkıcıları tanımıyor, benim kızım Sezen Aksu’yu tanımıyor, Michael Jackson’ı bilmiyor…  Dijital dünyanın starlarını tanıyor. Danla Bilic’i tanıyor düşünebiliyor musunuz? Bugün bu söylediğim çocuk 9 yaşında.”

Gazete almayalı seneler oldu

“Ben 90’lardan gelen bir ismim ve bizim dönemden gelenler bu konuya hiç önem vermiyor. Beni burada en çok motive eden etken kızım. Televizyonlarla, dergilerle gözlemliyorum. Gazete almayalı seneler oldu. Dijitalden takip ediliyor her şey. Bu anlamda kızımın beni ittiği yöne doğru, dijitale doğru gidiyorum.”

Dijital, çok tehlikeli bir dünya

Yakın arkadaşı Aşkım Kapışmak ile de sık sık bu konuda sohbet ettiklerinin altını çizen Akkaya, “Çok korkunç olaylar da var. Biz Aşkım Kapışmak’la da konuşuyoruz bu konuyu. Dijital dünya çok fazla insanı hayatımıza sokup bir anda hızlı tüketildiği için o insanlar böyle afallıyor. Ben çok üzülüyorum. Bir kızımız klozette otururken videosunu koymuş. Bu cinsel mevzularla ilgili çok açıklama yapan ufacık bir kız. Benim de ufak kızım var, endişelerim var bu anlamda. Biraz eğitimle alakalı olduğunu düşünüyorum.” dedi.

Kendi kızınında bu konudan muzdarip olduğunu ve bunlara güldüğünü ifade dene Deniz Akkaya, “Benim kızım bunlara gülüyor. Biraz alt yapısızlar. Hızlı zengin olmak, hızlı farkedilmek, hızlı şöhret dijital sana bunları vadediyor. Çok tehlikeli bir dünya…” diyerek dijital platformları çocukların kontrollü kullanması gerektiğini söyledi.

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler