Ana SayfaDizilerKızım Dizisinden 14. Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı?

İlgili Postlar

Kızım Dizisinden 14. Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı?

Kızım dizisi 13. son bölüm yayınlandı. TV8’de yayınlanan Kızım 13. son bölümde; Öykü’nün, okul piyesinde bir türlü uyanmaması onu izlemeye gelen Demir ve Candan’ı çok endişelendiriyor. Demir sahneye koşuyor ve Öykü’yü uyandırmaya çalışıyor. Öykü Asu’ya geçmişte annesi ile ilgili hayallerinden bahsediyor. Asu’nun “nasıl hayal ettiğin gibi miyim? sorusuna verdiği cevap onu derinden etkiliyor. Cemal, Asu’ya Öykü’yü tavlamak için yapması gerekenleri anlatıyor. Peki Kızım dizisi yeni bölüm fragmanı geldi mi? İşte Kızım dizisi 13. son bölüm izleme linki…

Kızım Dizisinin Konusu Nedir? Kızım Dizisi Oyuncu Kadrosu…

Öykü hayalindeki annesini anlatıyor!

Kızım 13. son bölümü bu akşam TV8’de yayınlandı. Son bölümde; Asu, Öykü’ye ondan asla vazgeçmeyeceğini ve onu bebekken isteyerk bırakmadığını söylüyor. Cemal’in Öykü’ye Demir hakkında anlattıkları kafasının karışmasına sebep oluyor. Öykü okuldaki piyeste uyanması gereken bölümde uyanmayınca hastaneye kaldırılıyor. Peki 14. Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte Kızım dizisi son bölümde yaşananlar…

Kızım 14.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Yönetmenliğini Gökçen Usta’nın, yapımcılığını ise Fatih Aksoy’un üstlendiği; senaryosunu da Irmak Bahçeci, Banu Kiremitçi Bozkurt’un kaleme aldığı, Med Yapım imzasıyla TV8 ekranlarındaki yerini alan Kızım 14.bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

Kızım 13. bölümde neler yaşandı?

Kızım son bölümde; Öykü’nün, okul piyesinde bir türlü uyanmaması onu izlemeye gelen Demir ve Candan’ı telaşlandırdı. Sahnede bayılan Öykü hastaneye kaldırılırken, hastalığının ilerlemesi ise babası Demir’i yıktı. Asu ise babasının Öykü’ye bıraktığı mirası alabilmek için yıllardır görmediği kızının velayetini aldı. Öykü ise mutsuz bir şekilde Asu ve Cemal’le yaşamaya başladı. Ancak Cemal Öykü’ye Demir’in gerçek babası olmadığını söyledi. Öykü yaşadığı mutlu günlerin ardından yeniden büyük üzüntü yaşadı. Finalde ise Demir, Öykü’yü ilk aldığı sırada mahkemeye verilen DNA testinin gerçek olmadığını öğrendi. Demir, Öykü’nün gerçekten babası olup olmadığını nasıl öğrenecek?

Baş rollerinde Beren Gökyıldız, Leyla Lydia Tuğutlu ve Buğra Gülsoy’un bulunduğu, oyuncu kadrosunda da Serhat Teoman, Sinem Ünsal, Tugay Mercan ve Suna Selen gibi başarılı isimlerin yer aldığı Kızım 14.bölümüyle 21 Aralık Cuma tarihinde saat 20:00’da TV8 ekranlarında yayınlanacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler