Ana SayfaDizilerKızım Dizisinde Candan Kalıyor!

İlgili Postlar

Kızım Dizisinde Candan Kalıyor!

Tv8 ekranlarında yayınlanan son zamanlarda baba ve kızının yaşadıkları, kızının hastalığını öğrenen babanın çaresizliği ile dikkat çeken dizi Kızım dizisinin yeni bölümünde, izleyicilerin yüzünü güldüren bir gelişme yaşandı.Geçtiğimiz hafta, Murat, Candan’a Öykü’nün hastalığını anlatmış ve Candan’ın, geçmişte yaşadığı travmalar nedeniyle acısı ikiye katlanmıştı.

Kızım 10. son bölümü bu akşam TV8’de yayınlandı. Son bölümde; Demir, Candan’ı buluyor ve “Hibir yer gitmiyorsun. Nereye gittiğini biliyorum” diyerek gitmesine engel olmaya çalışıyor. Candan ise gözyaşları içerisinde “ben yapamam” dese de Demir, “beraber yaparız. Ben tek başına yapamam benim sana ihtiyacım var, Öykü’nün sana ihtiyacı var” diyerek boynuna sarılıyor.

Kızım Dizisinin Konusu Nedir? Kızım Dizisi Oyuncu Kadrosu…

Korkulan olmadı! Kızım dizisinde yaşanan sürpriz gelişme, izleyenleri çok mutlu etti!

Buruk bir hikayesi olan kız kardeşini bir kazada kaybeden Candan, Öykü’yü onun yerine koymuş ve sarıp sarmalaşmıştı.Kendisine bir veteriner kliniği açan Candan, Öykü’nün hastalığını duyduktan sonra büyük bir şok yaşadı.Öykü ve Demir’den uzak durmaya çalışan Candan, bu acıyla baş edemeyeceğini anladı.Bir arkadaşının yurt dışında kurulacak bir çiftliğe veteriner arandığı haberi üzerine, işi kabul etti.

“Candan gitmesin”

Geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümde çektiği acılar yüzünden  Candan’ın yurt dışına gideceği ve bu nedenle de Leyla Lydia Tuğutlu’nun diziden ayrılacağı düşünülmüştü.Ancak bu hafta yaşanan bir gelişme, sosyal medyada “Candan gitmesin” çığlıklarının da sevince dönmesine neden oldu.

Bu arada Candan yeni iş teklifini kabul etmiştir. Kararını arkadaşı Murat’a açıklar. Uğur, Demir’in nesi olduğunu öğrenmek için ısrarla neyi olduğunu sorar. Demir Öykü’nün çok hasta olduğunu Uğur’a anlatır. Uğur perişan olur. Demir’e bunu nasıl öğrendiğini sorar. Demir herşeyi detaylıca anlatır. Ve Öykü’nün hastalığının şimdilik tedavisi olmadığını anlatır.

Murat, Candan’ın gideceğini Demir’i arayarak anlattı. Öykü’nün hastalığını öğrendikten sonra büyük bir bunalıma girdiği ve bu acıyla da böyle bir karar aldığını söyledi.

Birlikte mücadele edecekler!

Demir, havaalanına gitmek üzere hazırlanan Candan’ı kapıda yakaladı ve ona ihtiyacı olduğunu söyleyerek gitmemesini istedi.Candan bu durumun altından nasıl kalkacağını bilmediğini söylese de Demir, birlikte mücadele etmeleri gerektiğini, Öykü’nün onu çok sevdiğini ve kendisinin de çok ihtiyacı olduğunu söyleyerek onu ikna etmeyi başardı.

Sosyal medyada da sevilen diziyi takip edenler bu müjdeli habere çok sevindiklerini belirten yorumlar yaptılar.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler