Ana SayfaDizilerKızım Dizisi 18. Bölüm 1. Fragman Yayınlandı Demir'in Planı Tutacak Mı!

İlgili Postlar

Kızım Dizisi 18. Bölüm 1. Fragman Yayınlandı Demir’in Planı Tutacak Mı!

TV8’de yayınlanan Kızım dizisinin  17. son bölümde Asu’nun, Öykü’yü terk etmesinden sonra Candan çok önemli bir karar alıyor. Öykü yaptığı seçimden dolayı büyük pişmanlık yaşarken Candan’a bir sırrını açıklıyor. Kızım dizisi 18. bölüm 1. fragman yayınlandı Demir’in planı tutacak mı?

Kızım Dizisinin Konusu Nedir? Kızım Dizisi Oyuncu Kadrosu…

Kızım Dizisi 18. Bölüm 1. Fragman Yayınlandı Demir’in Planı Tutacak Mı?

TV8’de yayınlanan Kızım dizisinin  17. bölümde Asu’nun, Öykü’yü terk etmesinden sonra Candan çok önemli bir karar alıyor. Öykü yaptığı seçimden dolayı büyük pişmanlık yaşarken Candan’a bir sırrını açıklıyor. Kızım dizisi 18. bölüm 1. fragman yayınlandı Demir’in planı tutacak mı?

Servisçi kılığında yapılan kaçırılma planı tutacak mı? İşte Kızım dizisi 18. bölüm fragmanı!

Kızım dizisi 17. bölümde yaşananlar!

Öykü, Asu’nun onu terk etmesinin ardından yurtta kalacağını öğreniyor. Candan, Öykü’yü teselli etmeye çalışır ve bundan sonra olabilecekleri anlatmaya çalışır. Cemal, Demir ve Uğur’un nerede olduğunu araştırır. Demir ve Uğur Süngeri bulup ona kendilerini neden sattıklarını sorarlar. Sünger, Jilet’in bunu neden yaptığını bilmediğini söyler ve saklanmaları için onları gizli bir yere götürür.

Candan, Öykü’yü yatırdıktan sonra Asu’nun yazdığı mektubu okur ve Asu’nun yaptıklarına çok kızar. Öykü’nün onunla kalabilmesi için bir çare düşünür. Demir, Öykü’nün yurtta kalacağını öğrendikten sonra artık kaldıkları evde sıkışıp kaldıkları için çok öfkelidir. Yurt görevlisi, Öykü’yü götürmek için Candan’ın evine gelir. Öykü Candan’la onunla vedalaşır. Öykü çıktıktan sonra Candan, Öykü’yü evlat edinmek istediğini söyler görevlilere.

Uğur ve Demir palyaço kılığına bürünerek Öykü’nün kaldığı yurda gelir. Öykü babasının palyaço kılığında onu görmeye gelmesinden çok memnun olur. Uğur ve Demir, Öykü ile hasret giderdikten sonra yetiştirme yurdundan ayrılırlar. Eve döndüklerinde içeride birilerinin olduğunu fark ederler. Demir içerideki kişinin Cemal olduğunu anlıyor. Candan, Öykü’yü evlat edinmesinin ne kadar zor olduğunu anlıyor ve arkadaşı Murat’a, Öykü’yü evlat edinebilmek için evli olanların daha fazla şansı olduğunu anlatır. Murat Candan’a evlenebileceklerini anlatmaya çalışırken cesareti kırılır. Candan onun ne demek istediğini anlamıştır. Murat’ın teklifini kabul eder.

Kızım Dizisi 17. Bölüm 2. Fragman Geldi Demir Öykü’yü Görmek İçin Kadın Kılığına Giriyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler