Ana SayfaDizilerKızım Dizisi 11. Bölüm 2. Fragmanı Geldi!

İlgili Postlar

Kızım Dizisi 11. Bölüm 2. Fragmanı Geldi!

Kızım dizisinin 11. yeni bölümü Cuma akşamı TV 8 ekranlarına gelecek. Öykü’ye her geçen gün daha da bağlanan Demir onu kaybetme korkusu yaşarken eve gelen bir not bu korkusunu daha da arttıracaktır. İşte, Kızım 11. yeni bölüm fragmanı ve son bölüm özetinin tüm detayları haberimizde… Kızım dizisi hakkında merak edilenler sizin için haberimizde…

Kızım Dizisinin Konusu Nedir? Kızım Dizisi Oyuncu Kadrosu…

Kızım 11. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Candan ile Asu arasındaki gerginlik nasıl sonuçlanacak?

Tv8 kanalının sevilen dizisi  Kızım dizisinin 11. yeni bölümü Cuma akşamı TV 8 ekranlarına gelecek. Öykü’yü Demir’den almayı kafasına koyan Asu bir kez daha şansını denemek için kapıyı çalar ama Öykü gitmek istemeyince karşısında Candan’ı bulur. İşte, Kızım 11. yeni bölüm fragmanı ve son bölüm özeti…

Kızım Dizisi 10. bölümde neler yaşanmıştı?

Öykü’nün hastalığını öğrendikten sonra, Demir için artık hiçbir şey eskisi olmayacaktır. Onun için eskisinden daha da zorlu bir yaşam savaşı başlamıştır. Para meselesini çözmek için aldığı riskleri arttıran Demir, yeniden tehlikeli bir maceranın içinde bulur kendini. Acaba, bu kez müze işindeki kadar şanslı olacak mıdır?

Candan, Öykü’nün hastalığını öğrendikten sonra derin bir açmazda bulur kendini. Candan’ın hissettiği acı, aceleyle birtakım kararlar almasına neden olur. Candan’ın bu yönelişi, Demir ve Öykü için Candan’ın olmadığı bir yaşamın habercisi mi olacaktır?

Gittikçe derinleşen alkol sorununun pençesinde boğuşan Asu, para kazanmak için yeni yollar dener. Suça bulaşmadan para kazanmaya çalışan Asu, hayattan yeni bir darbe daha alır. Cemal, Asu’ya bir kez daha yardım eder. Bu süreçte, Cemal ve Asu’nun ilişkisinde ne tür değişimler gerçekleşecektir?

Asu, babasından kalan mirası ele geçirebilmek için vakit geçirmeden harekete geçer ve Öykü ile yakınlaşmaya çalışır.

Öykü, çevresinde gerçekleşen sarsıcı değişimlerden habersiz okulda oynayacakları tiyatro oyununa hazırlanmaktadır.Asu’nun, Öykü’nün annesi olduğunu öğrenen Demir için, bu beklenmedik gelişme şok etkisi yaratır.Bu şok üzerine Asu’nun, Öykü’yü almak istemesi, Demir’i iyiden iyiye köşeye sıkıştırır. Demir, Asu’nun bu beklenmedik hamlesine nasıl karşılık verecektir?

Sevilen dizi Kızım 11. yeni bölümü ile Cuma akşamı saat 20.00’da TV 8 ekranlarına gelecek.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler