Ana SayfaÜnlülerKıvılcım Ural hamile! Bebek kaç aylık? Bebeğin cinsiyeti ne? İsmi ne olacak?

İlgili Postlar

Kıvılcım Ural hamile! Bebek kaç aylık? Bebeğin cinsiyeti ne? İsmi ne olacak?

Kıvılcım Ural hamile! Kaan Tangöze ile aşk yaşayan şarkıcı Kıvılcım Ural’ın hamile olduğu ortaya çıktı. Kaan Tangöze, Seçkin Piriler ile olan evliliğinin ardından üçüncü defa baba olmaya hazırlanıyor. Bebeğin cinsiyeti ne? İsmi ne olacak? Kaan Tangöze’nin diğer çocukları, kardeşleri olacağını öğrendi mi? Detaylar haberimizde…

Kaan Tangöze, Kıvılcım Ural’a Alyansmı Taktırdı!

Kıvılcım Ural hamile

Duman grubunun solisti Kaan Tangöze’nin, Seçkin Piriler ile evliliği sırasında aşk yaşamaya başladığı, aşkını sonlandırmamak adına iki çocuğuna rağmen Piriler ile boşandığı şarkıcı Kıvılcım Ural’ın hamile olduğu ortaya çıktı.

Kaan Tangöze Kimdir?

Kıvılcım Ural kaç aylık hamile?

Geçtiğimiz günlerde basın mensuplarının objektifine yansıyan ve çantası ile karnını gizlemeye çalışması dikkat çeken Kıvılcım Ural’ın dört aylık hamile olduğu duyuldu.

Kıvılcım Ural Kimdir?

Kıvılcım Ural ve Kaan Tangöze’nin bebeğinin cinsiyeti ne? İsmi ne olacak?

Kaan Tangöze ile olan birlikteliğinden dört aylık bir bebeğe hamile olan Kıvılcım Ural’ın, bebeğinin cinsiyetinin kız olduğu öğrenildi. Ünlü çiftin, bebeklerine koyacakları ismi henüz belirlemedikleri duyuldu.

Oğullarına kardeşlerini müjdeledi

Kaan Tangöze’nin, Seçkin Piriler ile olan evliliğinden dünyaya gelen iki oğlu Hakan ve Volkan’a, “Kardeşiniz olacak” diye müjde verdiği iddia edildi. İddialara göre; Kıvılcım Ural’ın hamileliğini duyan Seçkin Piriler’in morali bozuldu.

Seçkin Piriler kimdir?

Kaan Tangöze, Seçkin Piriler ile olan evliliğini Kıvılcım Ural uğruna sonlandırmıştı. Şimdi bir bebek sahibi olacaklar.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler