Ana SayfaDedikoduKıvanç Tatlıtuğ “Ülkeden kaçıyorlar” dedikodusunu yalanladı: Oğlum daha 21 aylık, itibar etmeyin!

İlgili Postlar

Kıvanç Tatlıtuğ “Ülkeden kaçıyorlar” dedikodusunu yalanladı: Oğlum daha 21 aylık, itibar etmeyin!

Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer’in oğulları Kurt Efe ile ilgili “Çocuklarının eğitimi için Londra’ya taşınıyorlar” iddiasına X’den yalanlama.

“Burada çalışmaya devam ediyorum”

Serenay Sarıkaya ile başrolü paylaştığı “Aile” dizisi final yapmasıyla çocuğunun eğitimi için Londra taşınma kararı aldığıyla ilgili söylentiler çıkan Kıvanç Tatlıtuğ, bu dedikoduları yalanlayarak “Taşınmıyoruz, ben burada çalışmaya devam ediyorum” ifadelerini kullandı.

Serenay Sarıkaya ile başrolü paylaştığı “Aile” dizisi final yaptı.
Serenay Sarıkaya ile başrolü paylaştığı “Aile” dizisi final yaptı

Söylentileri yalanladı: “İtibar etmeyin”

 Eşi Başak Dizer ve oğulları Kurt Efe ile Türkiye’yi terk edeceği söylentisiyle konuşulan Tatlıtuğ’dan yalanlama gecikmedi.’Kaçıyorlar bu ülkeden’ yorumlarına tepki gösteren Tatlıtuğ, “İtibar etmeyin” dedi.

2016 yılında Fransa, Paris’te nikah masasına oturup dünya evine giren Kıvanç Tatlıtuğ ile Başak Dizer ünlü çiftinin oğulları Kurt Efe 15 Nisan 2022 tarihinde dünyaya gözlerini açmıştı.

'Kaçıyorlar bu ülkeden' yorumlarına tepki gösteren Tatlıtuğ, "İtibar etmeyin" dedi.
‘Kaçıyorlar bu ülkeden’ yorumlarına tepki gösteren Tatlıtuğ, “İtibar etmeyin” dedi.

Kıvanç Tatlıtuğ paylaşımında şunları yazdı: 

Hakkında çıkan taşınma haberlerini X hesabından yaptığı paylaşımla şu şekilde yalanladı: “Kaçıyorlar ülkeden, çocuklarının eğitimi için Londra’ya taşınıyorlar’ haberi doğru değildir. Hayır taşınmıyoruz. Film, dizi, reklam projelerim burada ve ben burada çalışmaya devam ediyorum. Ayrıca oğlum daha 21 aylık, bu haberlere itibar etmeyin.Sevgiler”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler