Ana SayfaÜnlülerKıvanç Tatlıtuğ ve Tuba Büyüküstün En Çok Yakışan Çift Oldular

İlgili Postlar

Kıvanç Tatlıtuğ ve Tuba Büyüküstün En Çok Yakışan Çift Oldular

Kıvanç Tatlıtuğ ve Tuba Büyüküstün Dubia topraklarında gerçekleşen bir festivalde birbirlerine en çok yakışan çift olarak ödül aldılar.

Kıvanç Tatlıtuğ ve Tuba Büyüküstün Uluslararası gerçekleşen ve birbirinden ünlü oyuncunun katıldığı ve festivalde Kıvanç Tatlıtuğ ve Tuba Büyüküstün birbirlerine en çok yakışan çift oldular. Kendilerinin Arap dünyasında büyük bir hayran kitlesi olan Kıvanç Tatlıtuğ ve Tuba Büyüküstün Dubai`de gerçekleştirilen Arap Festivalin`de birbirlerine çok fazla yakışan çiftlerin arasından sıyrılıp ödül almayı başardılar.

Başka Türk Çiftlerde Sıralamaya Girdi

Yarışmaya katılan çiftlerin sosyal medya üzerinden yapılan bir oylama sonucunda %37 lik bir oy ile birinci oldular.Fahriye Evcen ve Burak Özçivit yüzde 28 oy aldılar. Tuba Büyüküstün bu aralar işletmeci olan sevgilisi ile gündemden bir türlü düşmemekte.

Tuba Büyüküstün sevgilisi bir haberciden fotoğraflarını çektiği gerekçesi ile silah zoru ile ondan kamerasını almıştı. Tüm bu olaylardan sonra Tuba Büyüküstün`e gelen oyunculuk tekliflerinde de azalma oldu. Kendisi bir çok rolü başkasına kaptırdı. Sevgilisine destek olmak için ise işlettiği mekanlardan birisine ortak olmuştu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler