Ana SayfaDedikoduKıvanç Tatlıtuğ'un bir yeteneği daha ortaya çıktı!

İlgili Postlar

Kıvanç Tatlıtuğ’un bir yeteneği daha ortaya çıktı!

Kıvanç Tatlıtuğ  çaldı hayranları mest oldu!

Sosyal medyada çok sık paylaşım yapmayan oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ piyano çaldığı videoyu Instagram hesabından yayınladı. Tatlıtuğ yayınladığı kareye, “Gel bak bir elimde gökyüzü var hala…” notunu düştü. Ünlü oyuncunun paylaşımına binlerce yorum yağdı. Tatlıtuğ, Feridun Düzağaç’ın şarkısı “Beni Bırakma”yı çaldı. Videoyu Feridun Düzağaç da beğendi.

 

 

Kıvanç Tatlıtuğ dev firmaya rest çekti!

Yakışıklı oyuncu Kıvanç Coca Cola ile yaptığı reklam anlaşmasında önemli bir detay ortaya çıktı. Ünlü oyuncunun reklam filminde alyansı dikkat çekti.

 

Dev firmayla 1 yıllığına 6 milyon TL’lik reklam anlaşmasına imza atan Tatlıtuğ’un kamera karşısına geçmek içinse yetkililere önemli bir şart koştuğu iddia edildi.
Konuşulanlara göre firma yetkilileri, Kıvanç ‘dan alyansını çıkarmasını istedi.
İddiaya göre yetkililer, ünlü oyuncuya “Hedef kitlemiz, hayranın olan genç kadınlar. Bu yüzden alyansını çıkarmalısın” dedi.

Şubat 2016’da Başak Dizer’le Paris’te evlenen ünlü oyuncu ise firmanın “Alyansını çıkar” isteğini “Ya alyansım olacak ya da reklamda yokum” diyerek geri çevirdi.
Bu davranışıyla eşinin gönlünü bir kez daha fetheden Tatlıtuğ’un yer aldığı reklam filmi de sosyal medyada daha şimdiden büyük yankı uyandırdı.

https://www.youtube.com/watch?v=6dfSZ5f2YRw

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler