Ana SayfaDedikoduKitap Tanıtımında Konuşan Zafer Algöz'den Gibi Açıklaması

İlgili Postlar

Kitap Tanıtımında Konuşan Zafer Algöz’den Gibi Açıklaması

Zafer Algöz, üçüncü kitabı ‘Ken Taç Dis’in lansman ve imza gününde basın mensuplarının karşısına çıktı. Yakın arkadaşı Cem Yılmaz’ın dijital platformda yayınlanan dizisinde rol alan oyuncu, Twitter’da bir takipçisinin, “Bir tık ‘Gibi’ esintisi hissettim” yorumuna verdiği yanıtla çok konuşulmuştu. Feyyaz Yiğit’in senaryosunu yazdığı ve başrol oynadığı dizinin hayranlarının tepki gösterdiği sanatçıdan açıklama geldi. Kitap tanıtımında konuşan Zafer Algöz’den ‘Gibi’ açıklaması geldi. İşte o açıklamalar;

“Toplu Taşımada Okumayınız”

Kitap tanıtımının ardından misafirlerin sorularını yanıtlayan Algöz, bir okurunun çok komik anılar yazıp olur olmadık yerlerde kendisini güldürdüğünü söylemesi üzerine, “Kitapların sonuna ‘Toplu taşımada okumayınız’ ibaresi koymayı teklif ettim aslında. Çünkü durup dururken gülüyorlar, çevredekiler anlamıyor, kavga çıkıyor. Bir okurum Teksas’ta bir barda kitabımı okurken kahkaha atmış. Adamın biri yanlış anlayıp, ‘Sen niye gülüyorsun’ demiş. O da ‘Senin gibi eski bir kovboyun kitabını okuyorum’ deyince, ancak öyle işi tatlıya bağlamışlar” açıklamasını yaptı.

“Şaka Yanlış Anlaşıldı”

İmza gününde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Algöz, geçtiğimiz haftalarda ‘Gibi’ dizisi hakkında “Bizim seviyemize gelmesi için 2 fırın ekmek, 4 fırın da İzmir boyozu yemesi gerekiyor” mesajını paylaşmıştı. “Ağabey bu işin uzmanı sensin ama seyirci olarak söylüyorum; Gibi başka bir şey. Keşke sen ve Cem ağabey, Gibi’de bir bölüm de olsa oynasanız. Ne güzel olurdu Feyyaz Yiğit komedisinde sizi görmek” diyen takipçisine ise “Feyyaz Yiğit komedisi mi?” şeklinde imalı bir karşılık vermişti.

Kitap Tanıtımında Konuşan Zafer Algöz’den Gibi Açıklaması

Gündem olan tweetlerin hatırlatılması üzerine usta oyuncu, şu ifadeleri kullandı:

Ben onu şaka amaçlı yapmıştım. Bilerek bir süre cevap vermedim yazılanlara, bakalım unun sonu nereye gidecek diye. Benim tek hatam sosyal medyada bu şakayı yapmaktı. İnsanlar yanlış anladı. Feyyaz ile aynı dergiye yazıyoruz. Ben bu espriyi Feyyaz’ın da olduğu bir masada yapsaydım, Feyyaz da gülerdi. Yoksa projeleri çok iyi bence de.

“8 Bölüm Daha Çekeceğiz”

Erşan Kuneri sevenlerine müjde veren Algöz, “Gelecek yaza kadar yine sekiz bölüm çekip, seyircimizin karşısına sunmayı hedefliyoruz. Cem Yılmaz’ın bu projesi Türkiye’de bir ilk. Aslında hiç örneği yok. Bize gelen tepkiler de gayet iyi” dedi.

“Dijitale proje yapmak Türk sinemasını ve sinema salonlarını bitirir mi?” soruna ise Algöz, “Şimdiki ekonomik durum malum. Beyazperdede dört kişilik bir aile film izlese, mısırı vs 500-600 TL’ye mal olur. İnsanlar evinde sadece abone parası vererek, istediği kadar proje izleyebiliyor. Beyazperdenin tadı ayrı ama bu dönemde evde böyle şeyler izlemek herkes için daha mantıklı geliyor” şeklinde konuştu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler