Ana SayfaDizilerKısmetse Olur İnternet Üzerinden Yayınlanacak!

İlgili Postlar

Kısmetse Olur İnternet Üzerinden Yayınlanacak!

Kanal D ekranlarında yayınlanan Kısmetse Olur için önemli bir açıklama yapıldı. Açıklamalara göre Kısmetse Olur artık televizyonlarda yayınlanmayacak. Kanal D tarafından yapılan resmi, yazılı açıklamaya göre Kısmetse Olur bundan sonraki süreç içerisinde sadece kanald.com.tr adresi üzerinden izlenebilecek.

Seda Akgül’ün sunumuyla 2 sezondan beri Kanal D’de yayınlanan ve evlenmek isteyen kişilerin tercih ettiği yerlerden birisi olan Kısmetse Olur evi, Türkiye’de yaşanan son gelişmelerin ardından internet üzerinden yayın hayatına devam edecek.

Kısmetse Olur İnternet Üzerinden İlk Bölümüyle Yayınlandı!

İlk bölümünün 06 Mayıs Cumartesi günü yayınlandığı Kısmetse Olur evlenme programı, internet üzerinden yayınlarını sürdürebilecek.

Kısmetse Olur İnternet Yayın Akışı Nasıl?

Hafta içi her gün yeni bölümlerini yayınlanacak olan Kısmetse Olur’da büyük final her Cumartesi günü saat 10.00 itibariyle yapılacak ve tüm bölümler ücretsiz olarak Kanal D’nin resmi internet adresi üzerinden izlenebilecek. Konu ile ilgili yapılan açıklamalar sonrasında yeni döneme dahil beklentiler oldukça artarken Kısmetse Olur’un internet üzerinden yayınlanacak olması, aynı zamanda programların internet üzerinden yayınlanması için de bir deney olacak.

Bugüne kadar pek çok program internet üzerinden yayınlanmış fakat çok fazla izlenme alınmadığından dolayı yayın süresi oldukça düşük kalmıştı. Fakat Kısmetse Olur özellikle televizyon ekranlarında yayınlandığı süre boyunca yüksek izlenme oranlarına ulaşarak oldukça dikkat çekti. Bu açıdan internet üzerinden yayınlanmaya başlayacak olan evlilik programının bu konuda beklentileri karşılaması ve yüksek satış rakamlarına ulaşması da mümkün görünüyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler