Ana SayfaDizilerKısmetse Olur Eleme Gecesi Bugün Yayınlandı!

İlgili Postlar

Kısmetse Olur Eleme Gecesi Bugün Yayınlandı!

Kısmetse Olur eleme gecesi her Pazar yayınlansa da bu hafta yaşanan patlama nedeniyle iptal edildi. İşte bugüne ertelenen eleme ile ilgili detaylar.

Kanal D ekranlarında yayınlanan evlen programında en çok dikkat çeken Kısmetse Olur eleme gecesi oluyor. Her Pazar günü yapılan eleme gecesi ile evden elenen isim ya da isimler belirlenirken, 1 Ocak günü yapılması gereken elemenin yapılmaması dikkat çekti.

Kısmetse Olur Neden Yayınlanmadı?

Evlilik programı, 1 Ocak sabahında yaşanan patlama olayları nedeniyle bu hafta sonu ekranlara getirilmedi. Yayın gününde Kanal D’de yayınlanmayan programın eleme gecesi için hazırlanan bölümü bugün yayınlandı. Ekranlarda yayınlanmayan programı bekleyen kişilerin büyük bir bölümü Kanal D yayın akışına baksa da program akıştan da çıkarıldı.

Terör Yayın Akışlarını Değiştirdi

Sadece Kısmetse Olur için değil, Reina’da yaşanan terör saldırısı sonrasında pek çok farklı kanalda da benzer durumlar yaşandı ve yayın akışları değiştirilerek genel içerikler koyuldu.

Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Ekranlara gelmemesine rağmen eleme gecesi ile ilgili fragmanlar yayınlandı. 1 Ocak’ta yayınlanması planlanan eleme gecesi fragmanı, yeni bölümün yayınlanmaması nedeniyle çok daha fazla ilgi gördü ve yüksek izlenme oranlarına ulaştı. Eleme gecesinde özelikle Sibel’in Gökhan ile yakınlaştırılması dikkat çekerken, gözyaşlarına engel olamayan Sibel evden gitmek istediğini söyleyerek bir anda tüm dikkatleri üzerine çekti.

Bugün Evden Kim Ayrıldı?

Yeni bölümün yayınlanmaması nedeniyle Kısmetse Olur evinden kimin ayrılacağı daha çok merak edilirken, bugün yayınlanan bölüm sonrasında elenen isimler de öğrenildi. Yapılan oylama sonrasında evden gitmesi için söylenen iki isim Öykü Ekinci ve Kaan Türk olurken, eleme gecesinde sürpriz olarak iki ismin de evden ayrılma kararı çıktı ve iki kişi evdeki hayallerine veda etti.

25 Aralık Eleme Gecesinde En Son Kim Elenmişti?

25 Aralık Pazar günü yapılan eleme gecesinde, elenen isim erkekler evinden Turgay oldu. Kızlar evinden Aycan eleme potasına girse de Rabia’nın birinci olması ile birlikte elenmekten kurtuldu. Eleme sonrasında eve yeni iki aday daha gelirken, erkekler evine Ünal Taylı, gelinler evine ise Tuğçe Ergiş katıldı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler