Ana SayfaÜnlülerKibariye'nin Organizatöründen Şaşırtıcı Açıklama!

İlgili Postlar

Kibariye’nin Organizatöründen Şaşırtıcı Açıklama!

Şarkıcı Kibariye, önceki gün Almanya Dortmund’daki konserini organizatörüyle sorunlar yaşadığı için iptal ettiğini açıklamıştı. Kibariye’nin organizatörü konuyla ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.

Kanal D’de yayınlanan 2. Sayfa programına konuşan organizasyon sahibi Cevdet Genç “Ali Bey, ihtiyaçları olduğunu ve Avrupa’da iş yapmak istediklerini söyledi. Kibariye Hanım Almanya’ya geldi. Business uçtular. İstediği şekilde ağırlandı. Kapıya adam koydular. Oradaki insanlardan bilet paralarını aldılar. Sonra az insan olduğunu gerekçe göstererek, Ali Bey Kibariye’nin sahneye çıkmayacağı söylediler. Kibariye Hanım’a isminin önemli olduğunu, insanları mağdur etmemesi gerektiğini söyledim. Ama o eşini dinlemeyi tercih etti. İnsanlara paralarını geri iade etmeden otelden kaçtılar.” dedi.

Kibariye kimdir?

Kibariye ve eşi Ali Küçükbalçık hakkında şoke eden iddia!

Kibariye, önceki gün Almanya Dortmund’daki konseri için yola çıktı. Uçakta epey keyifli olan Kibariye, Instagram hesabından hayranlarına seslenerek Dortmund’a geldiğini belirtmişti. Kibariye, daha sonra sosyal medya hesabından organizatörüyle sorun yaşadığını belirterek konserini iptal ettiğini açıkladı. Hayranları ise Kibariye’nin paylaşımının altına mağdur olduklarını yazarak şarkıcıya tepkilerini dile getirdi. Kibariye’nin organizatörü, ‘2. Sayfa’ programına özel açıklamalarda bulundu.

Kibariye ve Eşi bilet ücretlerini alıp kaçtı mı?

Organizatör, “Kibariye ve eşi uçaktan indiler. İner inmez ‘Bizi Türk marketine götür. 200 Euro ver’ dediler. Neyse verdim, sonra sekiz kangal sucuk, salam, sosis aldılar. Yedi kutu yaprak çay ve daha bir sürü şey aldılar. Ardından konser alanına gittik. Ali Küçükbalçık konser yerinde kapının önüne adamını dikti ve bilet paralarını topladı. Sonra geldi bana ‘Çok az kişi var, Kibariye konsere çıkmayacak’ dedi. Ben de Kibariye’ye ‘Senin adın önemli böyle bir şey yapma’ dedim ama o beni değil eşini dinlemeyi tercih etti. Bilet paralarını alıp kaçtılar. Sonra dönüş uçak biletlerini iptal etmişler” ifadelerini kullandı.

Kibariye: Özür dilerim…

Kibariye ise sosyal medya haesabında yazılı bir açıklama yaparak, seyircilerden özür diledi.

“Dortmund konserimi üstlenmiş olan Avrupa’da organizasyon işleri yapan Cevdet Genç ve Bülent Alkan ile konser anlaşması yapmışımdır. Yapılan anlaşmamızdaki konser şartlarını yerine getiremediklerinden dolayı siz sevenlerimden özür dileyerek konserimi iptal etmek zorunda kaldım. Mağdur olan seyircilerim için başka bir anlaşma sağlayarak en kısa zamanda Dortmund’da yerine getiremediğim konseri yenileyeceğimi siz sevenlerime duyurmak istiyorum.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler