Ana SayfaÜnlülerKibariye, eşi Ali Küçükbalçık ile aşk tatiline çıktı!

İlgili Postlar

Kibariye, eşi Ali Küçükbalçık ile aşk tatiline çıktı!

Aldatılma ve haciz haberlerinin ayyuka çıkmasının ardından, ünlü şarkıcı Kibariye ve eşi Ali Küçükbalçık aşk tatiline çıktı. Kibariye ve Ali Küçükbalçık, aşk tazeliyor. İşte detaylar…

Aldatılan ve haciz şoku yaşayan Kibariye’den inanılmaz hareket! Kimse bunu beklemiyordu.

Kibariye boşanıyor mu?

Kibariye’nin eşi Ali Küçükbalçık’ın ünlü şarkıcıyı Lübnanlı bir kadınla aldattığı, piyasaya da yüklü miktarda borç yaptığı iddiaları ile gündeme gelmişti. İddiaların ardından boşanma konusunda düşüneceği şeklinde açıklama yağan Kibariye, düşündü taşındı ve boşanmamaya karar verdi. Haberi yaptığı açıklama ile duyuran Kibariye, şu ifadeleri kullandı: Şu anda kızım ve eşimle evdeyim. Aileme, yuvama sahip çıkıyorum. Kimse mutluluğumuzu bozamaz. Ali’nin bana ihanet ettiğine inanmıyorum. Gözümle görmedim. Umurumda da değil. Aldatmış olsa bile bir iki günlük sevda için boşanmam. Kocamın borçları var mı bilmiyorum. Önemli olan aşkımız, huzurumuz, sağlığımız. Para kazanılır, borçlar ödenir. Bunlar mesele değil.

Kibariye kimdir?

Kibariye ve eşi aşk tatilinde

Ünlü şarkıcı Kibariye, ihanet iddialarının ardından eşi Ali Küçükbalçık ile aşk tatiline çıktı. Kibariye ve eşi Ali Küçükbalçık, Bodrum’da tatile çıktı. Ali Küçükbalçık, eşi Kibariye ile birlikte çekildiği fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşarak “Hanımağa ile iftarı beklerken” notunu düştü ve aşk tazelediklerini dosta düşmana duyurdu.

Düşüneceğim demişti

Kibariye, iddiaların ilk çıktığı anda yaptığı açıklamada; “Benim kimseye borcum yok. Beni herkes tanır, kimsenin parasının üzerine yatacak bir kadın değilim. Dönerci dükkanından alacağı olduğunu söyleyen çalışanlar, niye parayı benden istiyor? Ben o dükkana bir tek gün gittim, o da açılışında. Ali’nin kumardan, ticari hayatından borçları olabilir. Oynamıştır, geçti bitti. O benim kocam. Para yine kazanılır. Ama ailede sağlık, huzur ve mutluluk hepsinden önemlidir. Bu yüzden ihanet olayını düşüneceğim. Bilmem ne kadınlar için ben yuvamı yıkmam. Her şeye göğüs gererim. Lübnanlı dediğiniz kadını tanımıyorum. Ben gözümle görmedim, kocamı yakalamadım. Sizlerden öğreniyorum ihanet haberlerini. Ama bu benim için para puldan daha önemli meseledir. Gelinlik çağında kızım var, 18 yaşına geldi. Kendim için değil, en çok onun için üzülüyorum. Haberleri görünce gözyaşı döktü, günah. Ben onun üzülmesine daha çok üzülüyorum. Gerildim bu haberlerden. Birkaç gün düşünüp karar vereceğim boşanıp boşanmamaya. Ben yuvamı korumak için bu kadar uğraştım, bu kadar tuttum ama o yabancı kadının fotoğrafını görünce gücüme gitti. Kimin olsa gider. Ben bu evlilikte zor dururum herhalde artık. Belki de duramayabilirim. Yuvamı yıkmak istemiyorum ama bunun kararını bir iki gün içinde vereceğim. Bilmiyorum, düşüneceğim. Boşanma iyi düşünülmesi gereken bir şey. 58 yaşındayım. Bu saatten sonra ben afedersin bunu bırakıp başka koca alacak değilim. Böyle şeyler çok ayıp bizim kitabımızda. Ben çocuğuma ve işime adamışım kendimi. Köpek gibi de çalışıp her şeyin üstesinden geleceğim. Üzücü tabii ki tüm bu yaşadıklarım. Düşünmem gereken bazı şeyler var. Allah’a çok şükür ekonomik olarak kimseye muhtaç değilim. Her şey yoluna girecektir. Bunu söylemek ayıp ama trilyonlar içinde 10 milyon gitmiş, önemli değil. Allah bana iş versin, o gelir geriye. Para her zaman bulunur. Ama sağlık, huzur ve mutluluk bulunmaz. Ben kocamı da kötülemek istemiyorum ama maşallah bazı kadınlar kaşar peyniri gibi. O kaşar peynirlerinin önüne geçemezsin. Ben bu konuyla ilgili tartışmayacağım da Ali’yle, olgun davranıyorum.” demişti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler