Ana SayfaYaşamKeylogger telefon programı nedir ve nasıl kullanılır?

İlgili Postlar

Keylogger telefon programı nedir ve nasıl kullanılır?

Teknolojik ilerlemelerle birlikte telefon ve bilgisayarlar için casus programlar da artmaya başladı. Keylogger telefon programı da onlardan biri. Bu program sayesinde bir cihazdaki her klavye hareketinin izlenmesi mümkün. Hatta kelimeleri takip etmek ve müdahale etmek de mümkün. Peki keylogger nedir ve telefona keylogger atılır mı? Bu yazıda sizler için bunu inceleyeceğiz.

Keylogger nedir?

Basit tanımıyla keylogger, klavyede yapılan her tıklamayı izleyen casus bir yazılımdır. Casus olmasının nedeni, klavyedeki her hareketi cihaz sahibinden gizli olarak izlemesidir. Böylece izleyen kişi sizin bastığınız her tuşu görüp takip edebilir ama siz bunu bilmezsiniz. Son yıllarda oldukça artan keylogger kullanımı, giderek daha tehlikeli bir hale gelen internet yoluyla iletişimden çocukları adına endişe duyan ebeveynler için kullanışlı bir özelliktir.

Çocuklarının telefonlarında klavyede ne yazdığını, en çok hangi kelimeleri kullandığını ve sakıncalı konuşmalara girip girmediğini takip etmek isteyen ebeveynler en iyi casus programı isteyebilirler. Ya da eşinin kendisini aldattığından şüphelenen biri de bu uygulamadan yararlanarak delil elde etmek isteyebilir. Sebep ne olursa olsun Android keylogger programı işlerini görecektir.

Keylogger, “keystroke logger” kelimesinin kısaltılmış şeklidir. Hedef cihazdan gerekli izinler verildiğinde, keylogger programı kullanıcının yazdığı tüm kelimeleri takip eder. Ve bu kelimeler daha sonra ebeveynin veya cihazınızdaki izleme uygulamasının panosunda gösterilir. Dolayısıyla böyle bir uygulama ile çocuklarınızın ya da sevdiklerinizin telefonlarından yazdıklarını uzaktan görüntülemeniz mümkün olur.

mSpy keylogger neden en iyisidir?

İnternette çokça keylogger programı bulmak mümkündür. Fakat bu programların her cihazla uyumlu olmadıkları tartışma götürür. Fakat mSpy için bu böyle değildir. mSpy keylogger programı her cihazla uyumludur ve uygulama hedef telefona bir kez yüklendikten sonra raporlar hemen elinize geçmeye başlar. mSpy keylogger ile,

  • Tüm klavye hareketlerini anında görürsünüz
  • Tüm keylogger raporlarını kontrol panelinizden görüntülersiniz
  • Çocuğunuzun ilgi alanları hakkında detaylı bilgi edinirsiniz

Keylogger özelliğinin yanı sıra mSpy casus takip programı ile çocuğunuzun sosyal medya hesaplarını da görüntülersiniz. İnternet zorbalarına, kötü niyetli kişilere karşı onları korumak için daha fazla bilgi almak isteyebilirsiniz. İşte çocuğunuzun telefonunuzdaki tüm hareketleri takip eden en gelişmiş casus program olama mSpy bunların hepsini size sunuyor.

SMS mesajlarını içeriğindeki görsellerle birlikte size rapor eder. Sohbet uygulamaları olan Facebook Messenger, Snapchat, WhatsApp ve daha fazlasını yine detaylarıyla görüntülersiniz. Geofencing, gelen ve giden aramalar, takvim ve kişiler listesine erişebilir, çocuğunuzun ziyaret etmesini istemediğiniz internet sitelerine uzaktan kontrol ile engel koyabilirsiniz.

mSpy’ın hedef telefona yüklenebilmesi için fiziksel erişime ihtiyacınız olacaktır. iOS ve Android cihazlarla uyumlu olan bu uygulamayı müşteri hizmetlerinin sizi yönlendirmesi ile dakikalar içinde karşı tarafın telefonuna kurup, ardından size özel kontrol panelinden sürekli güncellenen bilgilere ulaşabilirsiniz. Bundan sonrası çocuğunuzun telefonunu uzaktan izleyerek kontrol etmek ve onu tehlikelere karşı korumaktır.

Keylogger için başka neleri deneyebilirsiniz?

Bir cihaza keylogger yüklemek için o cihaza fiziksel erişim gerekmektedir. Fakat bazı casus telefon takip programları ile birlikte yüklenen keylogger özelliği uzaktan kontrol edilebilir. Android keylogger oluşturma için piyasada birbirinden farklı telefon takip programları var. Bu programları sırasıyla inceleyelim:

eyeZy: Piyasada bulunan en iyi keylogger programlarından biri. İçerdiği keylogger özelliğiyle çocuğunuzun telefonun klavyesine her basışından haberiniz olacak. Sakıncalı kelimeler yazdığında size hemen rapor ederek önlem almanızı sağlayacak. Keystroke Capture özelliği sayesinde internette yaptıkları tüm aramalar ve yazdıkları her kelimeden haberiniz olacak. Üstelik onların haberi olmadan.

Spyic: Yalnızca keylogger özelliğiyle değil, bir telefondaki tüm bilgileri size aktaracak 34 ayrı takip özelliğiyle de piyasadaki en iyi casus programlardan biri. Jailbreak yapılmasına gerek kalmadan İOS cihazlarda da kullanılabiliyor. Kurulumu kolay ve fiyat seçenekleri oldukça uygun. Bir telefonu takip etmeniz için ihtiyacınız olan her şeyi birarada sunuyor.

ClevGuard: Telefon takibi için yine en çok tercih edilen yazılımlardan biri olan ClevGuard birbirinden değişik planlarıyla size dilediğiniz hizmeti sunuyor. Ebeveyn Kontrolü, Kids Guard Pro Android, Kids Guard İOS, Kids Guard WhatsApp ve Kids Guard iCloud olmak üzere beş seçenekten biri size mutlaka uyacak. Keylogger özelliği de bulunan uygulamanın kurulumu çok kolay.

Snoopza: Diğerlerine göre ücretsiz versiyonu da bulunan bu uygulama ile telefon takibi yapabilirsiniz. Ücretsiz, Standard ve Professional seçenekleri var. Bu seçeneklerin her biri ile farklı hizmet alıyorsunuz. Çocukların, çalışanların ve eşlerin telefonlarını izlemede keylogger özelliği de bulunan bu yazılım, aynı hesaptan beş tane cihaza kadar takip hizmeti sunabiliyor.

Sonuç

İster çocuklarınızı, isterseniz de zamanlarını boşuna geçirdiklerine inandığınız çalışanlarınızı ya da sizi aldattığını düşündüğünüz eşinizi takip etmek isteyin, keylogger özelliğine sahip bir telefon takip uygulamasıyla onların telefon tuşuna her basışlarından anında haberiniz olacak. Özellikle çocuklarınızın internetteki güvenlikleri açısından oldukça önemli.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler