Ana SayfaKimdirKerim Neşe Kimdir?

İlgili Postlar

Kerim Neşe Kimdir?

Bu yıl çıkardığı ‘Tanrım’ adlı şarkısına Filk gibi bir klip çekerek adını tekrar duyuran Kerim Neşe Kimdir? Kerim Neşe Kaç Yaşında? Kerim Neşe Nerede Doğdu? Kerim Neşe Aslen Nereli? Kerim Neşe Ne Zaman Doğdu? Kerim Neşe Hangi Burç? Ulaşılabilen bilgilere kadar Kerim Neşe hakkında merak edilenler Haberimizde.. İşte Kerim Neşe…

Kerim Neşe Kaç Yaşında? Kerim Neşe Nerede Doğdu? Kerim Neşe Ne Zaman Doğdu?

Kerim Neşe, 1 Ocak 1988 yılında, İstanbul’da dünyaya gelmiştir ve 32 yaşındadır.

Kerim Neşe Aslen Nereli? Kerim Neşe Hangi Burç?

Aslen İstanbullu olarak bilinen Kerim Neşe, Oğlak burcudur.

Kerim Neşe Kimdir?

Müzik kariyerine 2007 yılında ‘Yanıldım’ adlı şarkısında besteci kimliğini ön plana çıkaran yetenekli solist Kerim Neşe, en son olarak Tanrım isimli şarkısına  çektiği film gibi olan klibi ile çok beğenildi.

Sözü ve müziği Kerim Neşe’ ye ait ‘Tanrım’ın düzenlemesini Mark Figuli üstlendi. Kendi şarkısının prodüktörlüğünü de gerçekleştiren Kerim Neşe, mix’i Mark Figuli’ye mastering’i Erol Temizel’e emanet etti. Back vokal de ise Furkan G. Çelik eşlik etti. Burak Gülen’in yönetmenliğini gerçekleştirdiği video klip, Kerim Neşe ‘nin hayranlarından tam not aldı. Şarkıcının hayranları video klibi yorum yağmuruna tutarken yaptıkları “film gibi klip” yorumu ise en çok beğenilen yorum oldu.

Kerim Neşe Şarkıları;

  • Tanrım – (2021)
  • Ya Sabır – (2018)
  • Yanıldım- (2007)
  • Bir Gün İçinde – (2018)
  • İster İnan İster İnanma – (2018)
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler