Ana SayfaDedikoduKerem Bursin Hande Erçel'i Yalnız Bırakmayacak

İlgili Postlar

Kerem Bursin Hande Erçel’i Yalnız Bırakmayacak

“Sen Çal Kapımı” dizisiyle yıldızı yeniden parlayan Hande Erçel dizisi final yaptıktan sonra oyunculuk eğitimi almaya karar vermişti. Bunun için yurt dışına gitmek isteyen güzel oyuncunun rotası belli oldu. Erçel’in yurt dışına sevgilisiyle gideceği öğrenildi. Yani Kerem Bursin Hande Erçel’i yalnız bırakmayacak. İşte detaylar;

Serenay Sarıkaya Ve Kerem Bursin Ayrılığının Perde Arkası Ortaya Çıktı

İki sene önce Serenay Sarıkaya‘dan ayrılan Kerem Bürsin, uzun süredir Hande Erçel ile yeni bir aşka yelken açmıştı. Ayrılığın üzerinden geçen onca zamanın ardından ikili hakkında ilginç bir iddia ortaya atıldı.

İtalya‘da ciddi bir hayran kitlesine sahip olan Kerem Bürsin hakkında söylenen iddialar herkesi şaşkına çevirdi. İtalyan‘ın ünlü magazin sitesi Chiecosa, Kerem Bürsin ve Serenay Sarıkaya ayrılığıyla ilgili iddialara yayımladığı bir haberde yer verdi.

İddialara göre; Kerem Bürsin 2019 senesinde Serenay Sarıkaya’ya evlenme teklifi etti ve Sarıkaya’da bu teklifi kabul etti. Ama Sarıkaya’nın evlenmek için bir şartı vardı. Sarıkaya’nın evlenmeden önden önce evlilik sözleşmesi yapmak istemesinin Bursin’i çileden çıkardığı ve çiftin bu talep yüzünden tartışma yaşadıkları ve bu konuyu aylarca değerlendirdikten sonra ayrılma kararı aldıkları söyleniyor.

Yıllar sonra ortaya atılan bu iddiaya Bursin ve Sarıkaya’nın ne yanıt vereceği de merak konusu olmuştu ki ikiliden hiçbir açıklama gelmedi.

Kerem Bürsin: Beni Bulaştırmayın Dedi

Hande Erçel Oyunculuk Eğitimi Alacak

Dizi final yaptıktan sonra Bodrum’a tatile giden Kerem Bursin ve Hande Erçel bir yandan da okul araştırması yapıyordu. Yurt dışında oyunculuk eğitimi almak isteyen Erçel geçtiğimiz haftalarda konuyla ilgili şunları söylmeişti;

“Ya Londra’ya gidiyorum ya da Amerika’ya. Şu an için net değil. Okul araştırıyoruz, 15 Eylül gibi netleşecek, ona göre sonra söyleriz”

Hande Erçel kimdir?

Kerem Bursin Hande Erçel’i Yalnız Bırakmayacak

Bugün kulislerde dolaşan fısıltılardan öğrendiklerimize göre Hande Erçel eğitim yeri için kararını verdi. Oyunculuk eğitimi için Amerika’yı seçen güzel oyuncuya erkek arkadaşı Bursin’den de tam destek geldi. Öğrenilenlere göre Kerem Bursin’de Hande Erçel’le birlikte Amerika’ya gidecek.

Çiftin 25 Kasım’da yola çıkacakları yaklaşık 3 ay boyunca Amerika’da kalacakları ve şuanda kiralık ev aradıkları söyleniyor.

Kerem Bursin Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler