Ana SayfaDedikoduKerem Bursin Hande Erçel Hakkında İlk Kez Konuştu

İlgili Postlar

Kerem Bursin Hande Erçel Hakkında İlk Kez Konuştu

Aşk yaşadıkları iddia edilen Kerem Bürsin ile Hande Erçel, hayranları tarafından çok yakıştırılıyor. Diziye fayda sağlaması için reklam aşkı yaşadıkları iddia edilen ikiliden Kerem Bürsin Hande Erçel hakkında ilk kez konuştu.

Kerem Bürsin “Hande Beni Çok Şaşırttı”

Kerem Bürsin geçtiğimiz aylarda Ezgi Mola’nın Youtube’da yayınlanan programına konuk olmuş ve Mola’nın kendisine “Hande Erçel ile gerçekten aşk yaşadığınız doğru mu?” sorusuna

“Yok, ikimiz de işimizi yapıyoruz. Hande’yle daha önce birbirimizi tanımıyorduk. Tanımadığın, bu kadar popüler oyuncularla çalışmaya başlarken ‘Neyle karşılacağım’ diye düşünüyorsun. Ama Hande beni çok şaşırttı. Sette acayip bir enerjisi var. Çok güzel bir uyum yakaladık. İşe çok önem veriyor. Ekibimiz de olağanüstü, 100 küsur kişilik bir eğlence alanında gibiyiz” şeklinde yanıt vermişti.

Kerem Bürsin ‘i Sosyal Medyanın Diline Düşüren Sözü…

Kerem Bursin Hande Erçel’e Yorumuyla Gözleri Üzerine Çekti!

Bir süredir birlikte oldukları iddialarıyla gündemden düşmeyen Hande Erçel ve Kerem Bursin ikilisi aşk iddialarını yalanlasalar da, ikilinin yakınlığı gözlerden kaçmıyor. Buluşmak için gözlerden uzak yerleri tercih ettiği düşünülen ikili geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesaplarında paylaştıkları fotoğraflarla dikkat çekti. İkilinin ormanlık bir alanda aynı yerde fotoğraflar paylaşması dikkatlerden kaçmadı. Kerem Bursin Hande Erçel’in fotoğrafı altına “Kim çektiyse bu fotoğrafları gerçekten inanılmaz çekmiş. Müthiş ötesi! Harika bir gözü var” yorumunu yaptı. Çiğdem Bürsin, oğlu Kerem Bürsin’e, “Ellerine sağlık canım. Ama model de çok hoş” yorumunu yapması ikilinin ilişkilerinin ciddi olduğu düşüncesini akıllara düşürdü.

Kerem Bursin Kimdir?

Kerem Bursin Hande Erçel Hakkında İlk Kez Konuştu

Sen Çal Kapımı dizisinin Serkan’ı Kerem Bürsin ve Eda’sı Hande Erçel, sosyal medyada hayranları tarafından çok yakıştırılıyor. Set dışında da oldukça yakın olan ikilinin aşk yaşadıkları iddia ediliyor.

Başarılı oyuncu Kerem Bürsin, reklam aşkı yaşadıkları yönünde çıkan haberler karşısında sessizliğini bozdu. Bürsin, “Ben ona inanmıyorum. Öyle bir dünya yok, benim dünyamda öyle bir şey. PR için aşk yok. Biz de insanız, öyle bir şey söz konusu değil. Yapan var mı bilmiyorum, varsa da yazıklar olsun. Biliyorsunuz yalanın ömrü fazla sürmez zaten” dedi.

Hande Erçel ile başka bir projede yine birlikte oynamak ister misiniz?’ sorusuna yanıt veren Kerem Bürsin şu ifadeleri kullandı:

‘Dürüst olacağım, evet kesinlikle isterim. Güzel bir sinerji yakaladık. Bence bunu yakalayınca insan farklı karakterlerle de o kişiyle çalışmak ister. Bunun örnekleri burada da, Hollywood’da da var. Nedeni aşk değil. Aşk başka değerli bir şey. Bu sorular artık gelmesin, öyle bir şey olursa emin olun siz de bilirsiniz’

Hande Erçel Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler