Ana SayfaDizilerKerem Alışık İnsanları Mutlu Etmenin Gururunu Yaşıyor!

İlgili Postlar

Kerem Alışık İnsanları Mutlu Etmenin Gururunu Yaşıyor!

Atv ekranlarında yayınlanan yayınlandığı günden bu tarafa büyük izleyici kitlesinin gönlünü kazanan Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Fekeli karakterini canlandıran Kerem Alışık başarılarının haklı gururunu yaşıyor. Bir Zamanlar Çukurova’nın Fekeli’si, Kerem Alışık İnsanları Mutlu Etmenin Gururunu Yaşıyor.

Kerem Alışık Kimdir?

Kerem Alışık İnsanları Mutlu Etmenin Gururunu Yaşıyor!

Perşembe akşamlarının vazgeçilmez dizisi reytinglerde ilk sırayı kimseye bırakmayan, Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Fekeli karakterini başarıyla canlandıran Kerem Alışık, diziye de renk katan isimlerden birisi oldu.

Usta oyuncunun başarıları sadece diziyle sınırlı kalmıyor. Kerem Alışık, sinema tarihinin en iyi filmlerinden birisi olarak gösterilen ‘Esaretin Bedeli’ isimli filmi Tiyatro sahneye taşımanın büyük gururunu yaşıyor. Bir kaç aydır oyunun hazırlık sürecinde olduğunu söyleyen Kerem Alışık, büyük filmlerin tiyatroya uyarlamanın, tiyatroda aynı dili oluşturmanın çok zor bir iş olduğunu belirtti.

Ayrıca Kerem Alışık, herkesin beğendiği bir işin ortaya çıkmasınını sağlamanın kendisinin çok mutlu ettiğini ve insanlara mahcup olmamanın da mutluluğunu yaşadığını belirtti.

14 Şubat 2019 Reyting Sonuçları Açıklandı! Bir Zamanlar Çukurova mı? Çarpışma mı?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler