Ana SayfaKültür ve SanatMüzikKenan Yılmaz'ın Yeni Teklisi Yolda

İlgili Postlar

Kenan Yılmaz’ın Yeni Teklisi Yolda

Yaptığı işlerle son yıllara damgasını vuran isimlerden olan Kenan Yılmaz yakında yeni şarkısını dinleyicilerinin beğenisine sunacak. Yeni teklisi için geçtiğimiz haftalarda stüdyoya giren Kenan Yılmaz, şarkısı için tüm hazırlıkları tamamladı. Kenan Yılmaz’ın yeni teklisi yolda. Kenan Yılmaz’ın yeni teklisinin adı ne olacak? Kenan Yılmaz yeni şarkısına klip çekecek mi? İşte merak ettiğiniz tüm detaylar;

Kariyerinde Hızla Yükseliyor

Şarkıcı, söz yazarı ve prodüktör olarak tanınan Kenan Yılmaz, 1980 yılında Almanya’da doğmuştur. Amatör olarak müzikle ilgilenmeye başlayan Kenan Yılmaz müzik bilgisini geliştirmek için çalışmalarına hiç ara vermemiş ve  ilk solo albümünü “Sarhoş Balık” 2010 yılında yayınlamıştır. İlk teklisiyle dikkatleri üzerine çeken Kenan Yılmaz aynı zamanda reklam, dizi ve sinema filmlerine müzik yapmıştır.

Çizgi Film Müzikleri Yaptı

Müziğin her alanından büyük bir keyif alan Kenan Yılmaz, Trt Çocuk ekranlarında yayımlanan “Canım Kardeşim“ adlı çizgi filmin müzikleriyle ve bestelediği çocuk şarkılarıyla dikkatleri üzerine çekmiştir. Melihat Gülses ile bir araya gelerek seslendirdiği, aynı zamanda söz ve müziğini yazdığı “Can” isimli şarkısı en sevilen düetler arasına girmeyi başaran Kenan Yılmaz, 2017 senesinde “Kymy Production” ismiyle kendi yapım şirketini açmış ve 2019 yılında “Benimle Söyle” programının jüri üyeliğini yapmıştır.

Kenan Yılmaz’ın Yeni Teklisi Yolda

Kenan Yılmaz’ın yeni teklisi “Uyan” Kymy Production etiketiyle 23 Ekim’de tüm dijital platformlarda yayında olacak. Sözü müziği kendisine ait olan tekli hakkında ilk kez konuşan Kenan Yılmaz “Uyan yedi sene önce yazdığım ve kimseye vermeye kıyamadığım şarkılarımdan .Şarkının oluşması için gerekli tüm evreleri tek başıma gerçekleştirdim. Söz yazarlığından düzenlenmesine, mix ve mastering işlemlerine kadar nakış işler gibi işledim. Şarkı, kalp kırıklıkları yaşamış insanların hayatlarından izler taşıyor.Umutsuzluğa kapılmak yerine ayağa kalkın ve uyanın diyorum.” dedi.

Kenan Yılmaz Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler