Ana SayfaDedikoduKenan İmirzalıoğlu kesenin ağzını açtı!

İlgili Postlar

Kenan İmirzalıoğlu kesenin ağzını açtı!

Sık sık ev değiştiren Kenan İmirzalıoğlu, bu defa ailesi için seferber oldu. Kendisi gibi oyuncu olan eşi Sinem Kobal ile altı yıldır mutlu evliliklerini sürdüren Kenan İmirzalıoğlu, ailesi ve çalışanları için Beykoz’da büyük bir villa bakmaya başladı. Kiralık villa baktığı öğrenilen İmirzalıoğlu’nun satın alabileceği de konuşuluyor.

 

Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu, altı yıl önce Cunda Adası’nda yaptıkları düğün ile evlenmişlerdi. 2020 yılında ilk kez anne-baba olan ve bunun mutluluğunu yaşayan çift, kızlarına ‘Lalin’ adını vermişti. Çift geçtiğimiz Mayıs ayında ise ikinci bebekleri Leyla’yı kucaklarına almıştı. 

“Bu sefer bebeğimiz bana benziyor” 

Kızı Leyla’nın sağlıklı bir şekilde dünyaya geldiğini söyleyen Kenan İmirzalıoğlu, “Bu sefer kızımız bana benziyor. Leyla ismi eşim ile ortak kararımızdı” açıklamasında bulunmuştu.

Kenan İmirzalıoğlu Sinem kobal
Kenan İmirzalıoğlu Sinem kobal

“Dışarı çıkmayalı uzun zaman oldu”

Sinem Kobal, önceki gün akşam Etiler’deki bir mekan çıkışı görüntülenmişti. Hava yağmurlu olsa bile gazetecileri kırmayarak kısa süreli de olsa soruları yanıtlayan oyuncu, “Çocuklar Kenan Bey’e mi emanet?” sorusuna gülerek, “Dışarı çıkmayalı uzun zaman oldu. Bizim kızlar peşe peşe doğdu. Onlar ile ilgileniyorum. Arkadaşlarımız ile bir araya geldik. Onun işleri vardı ama şimdi evde” demişti.

“Lalin’in gözleri aynı ben, diğer yanları annesi”

Sinem Kobal’dan sonra eşi Kenan İmirzalıoğlu da Etiler’de görüntülendi. Kuaförden çıkarken görüntülenen oyuncu, gazetecilerle ayaküstü sohbet etmişti. Kızı Lalin’in fotoğrafı hakkında konuşan oyuncu, “Lalin’in gözleri aynı bana benziyor, diğer yanları annesine benziyor ama Leyla’yı daha çok bir bozkır bebeğine benzetiyorum. Her gün büyüyor ve değişiyor. Zaman onlarla birlikte çok güzel geçiyor. Allah herkesin çocuğunu bağışlasın güzel günler göstersin” demişti.

 

“Kenan İmirzalıoğlu, ev arayışına girdi”

Kenan İmirzalıoğlu, ikinci çocuğu Leyla doğduktan sonra yeni bir ev arayışına girdi. Sinem Kobal ile evlendikten sonra Cihangir’de tek yaşadığı evden ayrılıp, Emirgan’a taşınan oyuncunun sürekli ev değiştirmesi dikkat çekiyor. Geçtiğimiz sene de Emirgan’dan Çengelköy’e taşınan İmirzalıoğlu bu defa genelde ünlü isimlerin tercih ettiği Beykoz’daki konaklar oldu. 

“Kenan İmirzalıoğlu’nun ev fiyatı dudak uçuklattı”

Eşi Sinem Kobal, kızları Lalin ve Leyla ile mutlu bir tablo çizen oyuncu, ailesi ve ev çalışanları için büyük bir ev bakıyor. Kiralık villa baktığı öğrenilen İmirzalıoğlu’nun satın alabileceği de konuşuluyor. Oyuncunun, baktığı villaların kiralık bedeli 100 bin TL ile 500 bin TL arasında değişirken, satılık ise 50 milyon ile 150 milyon TL arasında olduğunu söyleniyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler