Ana SayfaÜnlülerKenan Doğulu'dan Sertap Erener'e Destek!

İlgili Postlar

Kenan Doğulu’dan Sertap Erener’e Destek!

Kenan Doğulu’dan Sertap Erener’e destek! Türk Pop müziğinin en sevilen erkek vokallerinden biri olan Kenan Doğulu, sertap Erener’in sert sözlerine neden destek çıktı? Günümüzdeki popüler şarkılar hakkında ne yorum yaptı? İşte haberimiz hakkında merak edilen tüm detaylar…

Kenan Doğulu Kalp Hastası Hayranının İsteğini Geri Çevirmedi

Kenan Doğulu’dan Sertap Erener’e Destek!

Kenan Doğulu’dan Sertap Erener’e destek! Geçriğimiz ay “Hepimizin ışığa, umuda ve neşelenmeye ihtiyacı var. Yavaş şarkılarda da dans ettiren mutlu bir albüm oldu. Herkesi dansa kaldırma zamanı” diyerek ‘Vay be’ isimli yeni albümünü piyasa süren ünlü sanatçı Kenan Doğulu, yaz konserlerine hız kesmeden devam ediyor.

Kenan Doğulu’dan Samimi Açıklamalar

Bizde Protokol Filan Yok!

Yaz konserleri kapsamında Ege’yi karış karış gezen Kenan Doğulu, bu güne kadar binlerce hayranına unutulmaz anlar yaşattı.


Önceki gün Kuşadası Amfi Tiyatro’da yüzlerce hayranı ile buluşan Kenan Doğulu, yeni albümünde ki şarkılar ile başladığı konserini sevilen eski şarkıları ile bitirdi. Coşkulu kalabalıkla hep bir ağızdan koro halinde ‘Issız ada’ isimli şarkısını seslendiren ünlü sanatçı, “Bizde protokol filan yok. Herkes sahne önüne gelip keyfine bakabilir. Bizi dinleyen, değer veren kimseyi ayırt etmiyorum. Haydi herkes yanındakini dansa kaldırsın. Bu gece hep birlikte doyasıya eğleneceğiz. Hepinizi buraya yanıma bekliyorum.” diyerek seyircileri sahne önüne davet etti.

Kenan Doğulu Bodrum Konseri İle Coşturdu

Şimdi O Ahengi Maalesef Bulamıyoruz

Hayranlarının sahne önüne akın etmesi ile birlikte müziğin ritmini biraz daha yükselten Kenan Doğulu, sahneden kendisini izlemeye gelen müzik severler ile dertleşti.
Sertab Erener’in geçtiğimiz haftalarda yaptığı “Şimdiki şarkıların içi o kadar boş, bom boş ki… Çok garip… Sesler soundlar hep aynı. Doksanlarda romantizm, şiirsellik ve duygu vardı. Ben kendimi şanslı hissediyorum. Besteler, güfteler düzenlemeler güzeldi. Şimdi o ahengi maalesef bulamıyoruz.” açıklaması hakkında yorum yapan Doğulu, geçmiş senelerdeki müzik kalitesine değinerek  “Doksanlar güzeldir, doksanlardaki şarkılar özeldir ve daima özel kalacak şarkılardır. Haydi hep birlikte doksanlara gidiyoruz” sözleriyle destek verdi.

Kenan Doğulu kimdir?

Şimdi Kenan Doğulu hayranları büyük bir heyecanla ünlü sanatçının yeni konser durağını merak ediyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler