Ana SayfaÜnlülerKenan Doğulu'dan boşanma iddialarına cevap geldi!

İlgili Postlar

Kenan Doğulu’dan boşanma iddialarına cevap geldi!

Magazin dünyasının örnek çiftlerinden olan Kenan Doğulu ve Beren Saat iki yıllık sevgililik  sonrasında 2014 yılının Temmuz ayında Los Angeles’ta dünyaevine girdi. Zaman zaman evliliklerinin üzerinde kara bulutların dolaşması ile ilgili magazin gündeminden düşmedikleri dönemler oldu. Kenan Doğulu, boşanma iddiaları hakkında şaşırtıcı bir açıklama yaptı.

Oyuncu eşi Beren Saat ile sürekli boşanma iddiaları ile gündeme gelen Kenan Doğulu, “Boşanmıyoruz” açıklaması ile merakları giderdi.

Ünlü şarkıcı Kenan Doğulu, yeni yılı ailesi ile birlikte Kıbrıs’ta bir otelde karşıladı. Konuklarına müzik ziyafeti sunan ünlü şarkıcı, sahne öncesi basın mensuplarının karşısına çıkarak onların sorularını cevapladı. 2023’ü değerlendirip, yeni yıl mesajı veren Kenan Doğulu, Beren Saat ile ilgili soruyu da cevapladı .Doğulu’nun sahne aldığı otele eşi Beren Saat ve annesi de geldi.

49 yaşındaki sanatçı açıklamalarında , “Bir sürü acı olay oldu. Her türlü ayakta kalmak zorundayız. 2024’e umutla bağlanacağız. Yeni yılda şahane günler diliyorum. Sağlık, başarı ve aşk gelsin.”ifadelerini kullandı.

Kenan Doğulu'dan boşanma iddialarına cevap verdi: "Boşansak söyleriz"

A Boşandık mı

Beren Saat’in kendisini dinlemeye geldiği hatırlatılan Doğulu’ya “Hakkınızda birçok iddaa ortaya atıldı. Boşanacağınız söylendi” sorusu yöneltilen Doğulu şu açıklamalarda bulundu,“Onlara çok güldük. ‘Gizlice boşandılar’ yazmışlar. Biz de ‘Aa boşandık mı?’ diye şaşırdık. Öyle bir şey olsa söylemez miyiz?”ifadelerini kullandı.

Beren Saat’in albümüne 100 Puan

Eşinin albümü hakkında da konuşmayı ihmal etmeyen şarkıcı, “Çok güzel oldu. Geçtiğimiz hafta Los Angeles’ta klip çekti. Altı şarkı var, hepsi Beren’in kendi bestesi. Ben arenjelerini yaptım” ifadelerini kullandı. Doğulu, “Albüme kaç puan verirsiniz?” sorusuna, “100” cevabını verdi.

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler