Ana SayfaÜnlülerKenan Doğulu'dan Beren Saat'e Çok Özel Doğum Günü Mesajı

İlgili Postlar

Kenan Doğulu’dan Beren Saat’e Çok Özel Doğum Günü Mesajı

Kenan Doğulu ve Beren Saat çifti; 2014 yılının temmuz ayında dünya evine girdiklerinden beri evliliklerini, magazin gündeminden uzak bir şekilde, mutlu ve mesut sürdürmeleriyle dikkat çekiyorlar. 26 şubatta, 34 yaşına basan güzel oyuncu Beren Saat’in doğum gününü kutlayan Kenan Doğulu; sosyal medyadan paylaştığı çok özel ve duygusal kutlama mesajıyla eşine büyük jest yaptı.

Evliliklerini, objektiflerden uzak ve ünlü birçok çiftten farklı yaşayan Kenan Doğulu ve Beren Saat çifti, göz önünde pek olmamayı da tercih ediyor. Son zamanlarda Beren Saat’in hamilelik iddialarını bile pek yorum yapmadan geçiştiren çiftler, aşklarını gözlerden uzak yaşamaya devam ediyorlar. Hal böyle olunca; ünlü çiftin, özel hayatları hakkında neredeyse bilgi alınabilecek tek mecra sosyal medya hesapları oluyor.

Geçtiğimiz gün, doğum günü olan Beren Saat’in, yeni yaşını anne ve anneannesiyle kutladığı gözlemlendi. Instagram hesabını aktif olarak kullanan Kenan Doğulu ise eşi Beren Saat’in doğum gününü son derece özel satırlarla kutlayarak dikkatleri üzerine çekti. Başarılı şarkıcı Doğulu’nun, eşinin fotoğrafına yazdığı duygusal kutlama mesajı ve paylaşımı, takipçileri tarafından da büyük beğeni ve yorumlar aldı. İşte Kenan Doğulu’nun eşine yazdığı o satırlar:

Sen bu dünyaya hediye doğmuş çok özel bir ruhsun canım sevgilim. Gözümde bir azize, kalbimde bir ateşsin. İyi ki varsın!”

 

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler